gittigidiyor

CyberLink MediaEspresso v6.5.2031.40777 (Dünyanın En Hızlı Evrensel Medya Dönüştürme

black@ghost

Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
28
Tepkime puanı
2
Puanları
0
cyberlinkmediaespresso.jpg


CyberLink MediaEspresso v6.5.2031.40777 (Dünyanın En Hızlı Evrensel Medya Dönüştürme Programı)

CyberLink MediaEspresso dünyanın en hızlı ve kolay bir şekilde popüler video formatlarını dilediğiniz formata çevirebilen güçlü bir yazılımdır. CPU ve grafik kartınında gücünü kullanarak diğer dönüştürme programlarına nazaran 10 katına kadar varan hız artışı sağlar. CyberLink Media Espresso, sen 3G2, 3GP, 3GPP, ASF, AVI, DAT, DivX, DVR-MS, FLV (H.264), M2T, M2TS, MKV, MOD, MOV (H.264) video dosyalarının dönüşümleri sağlar MP4, MPEG, MPG, MTS, RM *, RMVB *, Tivo, TS, VOB, VRO, WMV, WTV biçimleri), ses dosyaları (AAC, MP3, WAV, WMA) ve resim dosyaları (BMP, JPG, PNG) Ve sonra da favori cep telefonları ve bir iPad, Apple iPod, Sony PSP, ve daha fazlası gibi taşınabilir cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz popüler formatları dönüştürmek için tasarlanmış ve alanında uzman olan CyberLink farkı ile sizlere sunulmaktadır. Hazırladığınız video dosyalarını direk olarak Youtube sitesindedoğrudan ekleyebilmenizi sağlar.Dönüşüm tamamlandıktan sonra, doğrudan cihazınıza kodlanmış parçaları aktarmak için CyberLink Media Espresso kullanabilirsiniz. Intel işlemci ve ATI / NVIDIA GPGPU donanımsal hızlandırma, desteği ile CyberLink Media Espresso media dosyalarınızın dönüşüm esnasında en kaliteli şekilde çıkmasını saplar. CyberLink TrueTheater teknolojisinide ekleyerek, video dönüştürme sırasında en iyi performansı sağlar.

MediaShow Espresso" bazı temel özellikleri şunlardır:
Kerede Videolar dönüştürme Yüzlerce:
Toplu canlı bir dönüştür. MediaShow Espresso aynı anda birden çok videoları dönüştürerek değerli zamandan tasarruf sağlar. Basitçe, video dosyalarını ve hatta birden fazla klasör seçin ve ardından işleme motoru başlatmak için tıklayın.

Multi-Thread Video Dönüştürme - It All Eşzamanlı's
Tüm CPU işlemci kas ย ท Video dönüştürme yazılımı MediaShow Espresso güçlendirir parça parça tarafından yerine, aynı anda videoları dönüştürmek. multi-threading desteği MediaShow Espresso seferde 4 işlemci çekirdeği kadar kullanmasına olanak sağlar.

10x hızlı Performans Up:
Shift Intel Core i7, NVIDIA'nın CUDA ve ATI Stream CPU ve GPU teknolojileri desteği ile overdrive halinde video dönüştürme projesi. MediaShow Espresso güçlendirir, CPU ve grafik kartı gücünü daha hızlı ve verimli zamankinden daha 10x video dönüştürme işlemek için.

Işık Hızında göz atın:
sizin video dönüştürme projesi başlamadan önce dosyaları hızlı bir şekilde seçilmiş dolaşabilirsiniz MediaShow Espresso's arayüzü şık tasarımı ท. Bu hareket sıvı gibi.

Güç ve Kaynaklar edersiniz:
MediaShow Espresso video projeleri otomatik kapanma özelliği ile tamamlandıktan sonra güç tasarrufu sağlar. Bu radikal her görevin sonu görmek için bilgisayarınızın beklemek ihtiyacını ortadan kaldırarak, zaman boşaltır.MediaShow Espresso elverişli otomatik kapanma özelliği, video dönüştürme işlemi tamamlandıktan sonra kapalı bilgisayarınızı kapatarak güç tasarrufu sağlar.

Daha hızlı performans, Verimli Super:
NVIDIA CUDA, ATI Stream ve Intel Core i7 ile hızlandırılmış dönüştürme hızları için optimize edilmiş, MediaShow Espresso video dosyalarını dönüştürmek için 10x daha hızlı performans kadar ulaşır. , CPU ve grafik kartı performansı en iyi şekilde tasarlanan ve aynı anda 4 çekirdeğe kadar idare edememek, MediaShow Espresso video dönüştürme projelerinin verimli kullanım sağlar.

Sorunsuz Media Player Destek:
Kullanışlı video dönüştürme yazılımıdır MediaShow Espresso favori medya herhangi bir cihaz üzerinde video dosyalarını playerPlay için video çıkış sağlar. MediaShow Espresso herhangi bir medya oynatıcı sorunsuz oynatmak için tüm videolarınızı dönüştürür. giriş ve çıkış video çeşitli biçimlerde destekleyerek, her zaman yolda veya bir tatil en sevdiğiniz videoların keyfini yapabileceksiniz. Arkadaşlarınız ve aileniz de onların medya çalarlarda en sevdiğiniz video izlemek zevk olacaktır paylaşın.

iTunes İthalat - Faster Than Ever:
Hızlı video dönüştürme MediaShow Espresso iPod ya da iPhone için video çıkış içinde yanan bir performans sunar. CPU ve GPU optimizasyonu için desteği sayesinde, Apple ürünleri için dosya dönüştürme hızlı 10x kadar olabilir. Eğer şimdiye kadar başka bir yöntemle el merak edeceğiz!MediaShow Espresso otomatik olarak iTunes dönüştürülen videoları gönderir. Sadece ihracat için iTunes seçeneği işaretleyin.

YouTube Yayın:
Bu YouTube'da kendinizi yayın için bir esinti's ท. MediaShow Espresso dönüştürmek ve upload videoları doğrudan YouTube'a sağlar. Sadece seçeneğini işaretleyin ve hesabınıza aktarmak için kolay adımları izleyin.


download.png



Download Uploading
http://uploading.com/files/eaf15aad/CyberL...ayonez.net.rar/

Download Freakshare
http://freakshare.com/files/h4cyarsf/Cyber...ez.net.rar.html

Download Wupload
http://www.wupload.com/file/166302278
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst