gittigidiyor

CyberLink PhotoDirector Ultra 9.0.2607.0

By J0K3R

Aktif Üye
Katılım
13 Mar 2016
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
Sakarya
NZLPY5.jpg


PhotoDirector size benzersiz olan çarpıcı aile anıları yaratmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.Mükemmel seyahat çekimleri yapmak o kadar da zor değil. Pahalı kameralara ve objektiflere ihtiyacınız yok. PhotoDirector'ın tek tıklamayla hazır ayarları görüntülerini anında geliştirir. PhotoDirector, konunun benzersiz özelliklerini ortaya çıkaran, ortalama fotoğrafları olağandışı fotoğraflara dönüştüren benzersiz portre araçları ile doludur.

PhotoDirector, yaygın mercek hatalarını çabucak ve doğru bir şekilde düzeltmesini sağlayan 100'den fazla mercek profilinden oluşan ve giderek büyüyen bir koleksiyonu desteklemektedir.Animasyonlu GIF'ler, videoları kısa, yaratıcı görüntülere çevirmenin eğlenceli bir yoludur. Kısa klipleri Facebook gibi sosyal medyada paylaşmak için mükemmel ya da web sayfalarında ve bloglarda daha ilgi çekici içerik oluşturmak için kullanılabilirler.Nesneleri veya kişileri fotoğrafları fırçalayarak basitçe kaldırın veya nesneleri bir şeridin bir parçasından diğerine hareket ettirin. PhotoDirector, çevresindeki arka planla mükemmel şekilde harmanlanmış akıllı bir algoritma kullanarak boşlukları anında dolduruyor.

v4gJDp.gif


CyberLink PhotoDirector Ultra 9.0.2607.0
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst