gittigidiyor

CyberLink PowerDVD Ultra 18.0.1415.62

By J0K3R

Aktif Üye
Katılım
13 Mar 2016
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
Sakarya
lOq8Bk.jpg


CyberLink PowerDVD Ultra uzun yıllardır geliştirilen en kaliteli en kapsamlı Blu-ray ve DVD oynatma programı POWERDVD ile, dvdlerinizi yüksek çözünürlük ve yüksek ses kalitesi ile izleyin. Bilgisayarınızda film, dizi, belgesel gibi yapıtların izlenmesi için dünya üzerinde en çok tercih edilen DVD, VCD ve diğer medya oynatıcısı PowerDVD en yeni sürümüyle karşınızda. Powerdvd full sürümdür.

Video formatlarının tamamına destek veren bir medya oynatıcısı olan PowerDVD; AVCHD, AVCREC, MPEG-4 AVC (H.264), MPEG-2 HD ve WMV-HD gibi en yeni video formatlarına desteğinin yanı sıra DTS, Dolby Digital EX gibi profesyonel ses teknolojilerine verdiği destek ile medya oynatıcıları arasındaki yerini en üstte tutmaya devam ediyor. PowerDVD film izleme deneyimlerinizi dışarıyada taşımanız için esnek taşınabilir medya özellikleriyle size hareket halindeykende hizmet sunuyor.

6m1LG9.png


CyberLink PowerDVD Ultra 18.0.1415.62
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst