gittigidiyor

D-Smart ta Hedef 2 Milyon Abone

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
30
Konum
merkez-
3p0k4.jpg


TV’ye internetten filmi taşıdı hedefi 2 milyon aboneye çıkardı.




Dijital yayın platformu D-Smart CEO’su Ali Güven, Blu’yla televizyona, internetten film indirme teknolojisini getirdiklerini söyledi. Güven, 1.7 milyon olan abone sayılarını yıl sonunda 2 milyona çıkaracaklarını da belirterek, sektörde iki yıl içinde birinciliği hedeflediklerini kaydetti.

D-SMART CEO’su Ali Güven, yeni lanse ettikleri hizmetleri Blu’yla televizyona, internetten film indirme teknolojisini getirdiklerini söyledi. D-Smart Blu’yla yüzlerce film, dizi, belgesel arasından seyretmek istenene abonenin karar verdiğini dile getiren Güven, “Yayından bağımsız olarak anında D-Smart’ınıza indirip, televizyonunuzdan seyrediyorsunuz. PDL (Progressive Download-İlerleyen İndirme) teknolojisiyle standart yayın akışlarına bağlı kalmıyorsunuz” dedi.

Televizyonu akıllandıracak

Blu’daki içerikleri internet bağlantısıyla televizyonda izlemenin mümkün olduğunu kaydeden Güven, şunları söyledi: “D-Smart Blu’yu 9.99 TL olarak fiyatlandırdık. Temmuz 2012’ye kadar mevcut D-Smart HD Plus kullanıcıları içinden, eğlence ve üstü pakete sahip olan abonelerimizle yeni D-Smart HD Plus alacak müşterilere hediye edilecek. Haziranda duyuracağımız teknolojiyle akıllı TV özelliği olmadan, TV’ler internete bağlanabilecek. TV kanallarından birini internet haline getireceğiz. İnternetten gazete de okunabilecek, istenen siteye de girilebilecek.”

2 milyon eve gireriz

D-Smart’ın 1 milyon 450 bin, internet tarafında smile’ın ise 260 bin abonesiyle toplam 1 milyon 700 bin aboneleri bulunduğunu aktaran Güven, 2012 yılı sonunda abone sayılarını D-Smart ve Smile ile beraber 2 milyona çıkaracaklarını kaydetti. 2010 yılında ikili oyuna geçtiklerine, bir eve iki üç fatura yerine tek fatura gönderdiklerine de işaret eden Güven, abonelerin tek faturadan her şeyi almak istediğine dikkat çekti. Türkiye’deki TV izleme alışkanlıklarını da değerlendiren Güven, “TV izleme daha fazla kalite arayışıyla bedavadan Pay TV’ye geçiyor. Biz şu anda Pay TV’de iki numaralı oyuncuyuz. İki yıl içinde bir numara olmayı hedefliyoruz” dedi.

İnternette fiber hizmeti verecek

İNTERNETTE de fiber hizmeti vermeye başlayacaklarını açıklayan Ali Güven, “Altyapımızı tamamladık. Smile’la yakında fiber sunacağız. Türk Telekom’la ortak çalışıyoruz. Bu ürünün yeni markasını yaratacağız. Fiber ve tüm ADSL olarak bunu da yeni bir fiyatla yeni bir markayla sunacağız. ADSL’de de satışlar iyi gidiyor. Sadece yılbaşından bu yana 16 bin yeni abone elde ettik” dedi.

Bütün kanalları HD yapacağız

ABONELERİNE içeriği her zaman yeni teknolojiyle veren bir şirket olduklarını dile getiren Ali Güven, şunları söyledi: “En çok HD kanalı olan Pay TV biziz. Her gün yeni bir HD (yüksek kaliteli yayın) kanal ekliyoruz. 3D kanalımız da var. Haftada iki tane film ya da maç yayınlıyoruz. HD inanılmaz bir yere geldi. Bu yıl üç milyon TV satılacak. Bunun hepsi HD olacak. Türk halkı telefonda da televizyonda da en son teknolojiyi seviyor. Türkiye dünyada TV izlemede ABD’den sonra ikinci. En büyük ve tek eğlence televizyon. Kısa sürede her şeyi HD yapmak üzere ilerliyoruz. Artık HD harici kutu üretmiyoruz. HD harici kanal açmıyoruz.”

‘Anywhere’le filme, tablet ve cepten devam ettirecek

ALİ Güven, Blu’yla beraber abonelerine yeni bir dünya açtıklarını dile getirerek, yeni planları hakkında şunları anlattı:
Yılsonunda ise ‘anywhere-heryerde’ konsepti geliyor.
D-Smart üyeleri üye numarasıyla cepten, tabletten, bilgisayardan, oyun konsolundan bıraktıkları filme, diziye devam edebilecek.
Hibrit bir yapı sunacağız. İnternet ve uydu teknolojisini bir araya getiriyoruz.
D-Smart müşterilerine devamlı yeni bir inovatif ürün sunmaya devam edeceğiz.
Her tür seçeneği sunacağız. Blu’yla bu alanda dünyada ilk beşe gireriz.
Şu anda ikili oyundayız. İlerde mobil ve sesi eklersek dörtlü oyuna da girebiliriz. Müşterinin talebine bağlı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst