gittigidiyor

Dacia Duster EDC şanzımanla geliyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Dacia Duster yenileniyor (EDC şanzımana kavuşuyor) - 4


Renk skalasına yeni Arizona Turuncuyu da ekleyen Duster, gelişen aerodinamik yapısıyla verimliliğini ileri taşıyor.
Dacia Duster yenileniyor (EDC şanzımana kavuşuyor) - 7



Uzun süredir Dacia nın da bu şanzıman konseptine geçmesi bekleniyordu..Tüketicilerin merakla beklediği otomatik EDC şanzıman TCe 150 bg motorla kombine ediliyor. Bir diğer öne çıkan özellik ise LPG deposunun kapasitesi. ECO-G 100 bg seçeneğindeki LPG deposunun kapasitesi yüzde 50 artırılarak 49,8 litreye ulaştı.

Dizel:

dCi 115 bg (4x2 veya 4x4) ve 6 vitesli manuel şanzıman
Benzin:
-TCe 90 bg (4x2) ve 6 vitesli manuel şanzıman
-TCe 150 bg (4x2) ve 6 vitesli manuel şanzıman
-TCe 150 bg (4x4) ve 6 vitesli manuel şanzıman
-TCe 150 bg (4x2) ve 6 vitesli EDC otomatik şanzıman

Fabrika Çıkışlı Benzin&LPG
-ECO-G 100 bg (4x2) ve 6 vitesli manuel şanzıman


Standart olarak sunulan hız sınırlandırma, yeni nesil ESC’nin yanı sıra Yeni Duster'da birçok sürüş destek sistemi (ADAS) sunuluyor. Kör Nokta Uyarı Sistemi, Park Asistanı, Yokuş Kalkış ve 4x4 versiyonlar için Yokuş İniş Destek Sistemi gibi özellikler, bu sistemler arasında yer alıyor. Ayrıca önde bir, yanlarda birer ve arkada da bir adet olmak üzere toplamda 4 adet kameradan oluşan 360 derece kamera park işini kolaylaştırıyor.

Yeni Duster’da Radyo, MP3, USB ve Bluetooth özelliklerine sahip radyo sistemi, kullanıcı dostu Media Display ve Media Nav bilgi-eğlence sistemleri 8 inç dokunmatik ekran ile sunuluyor.
Media Display ve Media Nav arayüzünde eko sürüş bilgilerinin yanı sıra 4x4 ekranından yan eğim ölçer, eğim açısı, pusula ve altimetre gibi özelliklere ulaşılıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst