gittigidiyor

Dacia Jogger fiyatı belli oldu....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
dacia-jogger-5-IZUP.jpg.webp
dacia-jogger-3-9USY.jpg.webp


dacia-jogger-4-u8dh.jpg.webp




dacia-jogger-9-rQSS.jpg.webp



Dacia tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve özellikle de 7 kişilik model ile piyasadaki en uygun otomobil olacağı iddia edilen Dacia Jogger, dün itibariyle Avrupa'da resmen satışa sunuldu.
Fiyatlara bakıldığı zamansa, Dacia'nın hiç de boş konuşmadığı anlaşıldı.C segment kategorisinde bir araç olan Dacia Jogger, birçok farklı model ve paket seçeneği ile satışa sunuldu.Temelde 5 koltuklu ve 7 koltuklu olmak üzere iki farklı sınıfa sahip olan bu modelin, 5 koltuklusunu tercih eden Avrupalılar 14.990 euro, 7 koltuklusunu tercih eden Avrupalılar ise 15.750 euro ödeyecek. Tabi bu fiyatlar başlangıç paketleri için geçerli.2022 yılında Dacia Jogger almak isteyen kişiler; Essential, Comfort, Extreme Limited Edition ve Extreme+ Limited Edition olmak üzere dört farklı donanımdan birini tercih edebilecekler.
5 koltuk veya 7 koltuk seçimi tamamen opsiyonelken, tüm giriş seviyesi araçlarda; hava yastığı, otomatik yanan farlar, sis farları, elektrikli ön camlar, otonom acil durum freni ve sürücünün akıllı telefonunu multimedya olarak kullanmasını sağlayan Media Control sistemi standart özellikler olarak veriliyor.
Ben boş paket istemiyorum en azından bir üst paket olan Comfort'ı alırım diyenlerin ödemesi gereken tutar 16.700 Euro ilen, bunun bir üst paketinin fiyatı ise 17.700 euro.
full paket ise yaklaşık 19.000 euro seviyesinden satışa sunuldu.Bu aracın Türkiye'de de 2022 yılında satışa sunulacağı kesinleşti ancak şimdilik fiyat hakkında bir bilgi mevcut değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst