gittigidiyor

Dalmaçya kartalı: 2-1

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2560967.jpg

Beşiktaş lige verilen arada Hırvatistan’da oynadığı Split’i 2-1 ile geçti. Bilic’in memleketinde sert rüzgarlı havada uçan Kartal, yedekler ile kazandı. 13’te Fernandes’in serbest atıştan gönderdiği topu Necip tamamlayıp takımını öne geçiren golü attı. 27’de ise yine Fernandes’in pasında topla buluşan Dentinho yaklaşık 40 metre sürdükten sonra skoru 2-0’a taşıyan golü kaydetti. Devrenin son dakikasında Franco’nun hatasını affetmeyen Kouassi bu yarının skorunu belirledi: 1-2.

Zor da olsa...

İkinci yarı Split sürekli risk alıp Kartal’ın üstüne geldi. Birçok pozisyon bulan ev sahibi takım, kalesine duvar ören Cenk’i geçemedi. Karşılıklı oyuncu değişiklikleri de bu yarıda skora etki etmedi. Maçı tribünden takip eden başkan ve yöneticiler, ikinci yarıdaki oyundan sıkılıp skor ile avundular. Kartal Dalmaçya kıyısından aldığı galibiyetle İstanbul’a dönmesini bildi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst