gittigidiyor

Dance eJay 6.1.0.234 Reloaded

yunusbeen

Aktif Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
408
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Konum
Mersin
Web sitesi
www.pluginsustasi.com
61HvvNl30PL._SY445_-212x300.jpg

Dance eJay 6.1.0.234 Reloaded Full
Program içersinde yer alan hazır şablonlar ile kendi müziklerinizi oluşturabilceğiniz bir yazılımdır.Dance eJay 6 Reloaded tamamen baştan sona tekrar dizayn edildi ve yepyeni bir arayüz ve kod tabanı ile karşımızda. Dance eJay 6 pan ve volume kontrollerine sahip 99 gerçek stereo track ve performans eğrileri içeriyor. Şarkılar sample loop player, poly synth, bass synth ve drum machine gibi enstrümanlar tarafından çıkarılan ses klipleri ile oluşturuluyor. Tamamen sizin yeteneğinizi konuşturabileceğiniz bu program her kullanıcının kulak zevki ve müzik becerisine göre esnek davranışlar sergiliyor.​

maxresdefault-1-300x169.jpg
maxresdefault-2-300x169.jpg
maxresdefault-2-1-300x169.jpg
Dance eJay 6 yepyeni Sample Studio’su ile görsel efektler ve eklenti düzenlemesi gibi özellikler içeriyor. Programın diğer önemli özellikleri arasında CD yakma, Dosya Yöneticisi ve off-line HTML tabanlı yardım menüsü ve tutorial dökumanları bulunuyor.​
Not: .wav çıkış fonksiyonunu kullanarak daha önceki eJay yazılımı ile yaptığınız örnekleri ve tamamlanmış trackleri wav desteği bulunan Dance 7 ile direkt olarak açabilirsiniz.
İndirilen dosya türü .iso olup programı lütfen daemon tools ile kurunuz.
kurulum.png
————————————————————
Boyut: 1,75 GB
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Kaspersky Antivirüs / Durum Temiz
————————————————————–
Orijinal İSO (DVD Kalıbı) Kurulum Dosyası:
(((ALTERNATİF LİNK)))
Orijinal İSO (DVD Kalıbı) kurulum dosyası,crack ve kurulum anlatımı içerir.​
Not: Bu programın katılımsız sürümü bulunmamaktadır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst