gittigidiyor

Deniz kuvvetleri'nde ast üst oldu !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Tutukluluklar ve istifalar nedeniyle komuta kademesinde sıkıntı yaşayan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda ast, üst oldu..

Tutukluluklar ve istifalar nedeniyle komuta kademesinde sıkıntı yaşayan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda ast, üst oldu

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu’ndan sonra ikinci adam olan Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek’in Yargıtay’ın Balyoz kararına tepki göstererek istifa etmesinin ardından koramiral seviyesindeki kurmay başkanlık görevine bir alt rütbe olan tümamiral seviyesinde bir atama gerçekleşti.

Vatan gazetesinden Levent İçgen'in haberine göre bu yıl tümamiralliğe terfi eden Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personel Başkanı Macit Arslan, vekaleten Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı oldu.

Böylece başında koramiral rütbesinde komutanların bulunduğu Donanma Komutanlığı, Kuzey ve Güney Saha Komutanlıklarının kurmay başkanı bir alt rütbe olan tümamiral seviyesindeki bir komutan oldu.

SADECE 3 KORAMİRAL KALDI

5 koramiral kadrosu olan komutanlıkta, 3 koramiral kaldı. Askeri Casusluk Davası’nda tutuksuz yargılanan Kora. Veysel Kösele Donanma Komutanı, Kora. Hasan Uşaklıoğlu Güney Deniz Saha Komutanı, Kora. Serdar Dülger ise Kuzey Deniz Saha Komutanı.

Vatan


Kaynak : http://www.haber3.com/deniz-kuvvetlerinde-ast-ust-oldu-haberi-2287387h.htm#ixzz2ji0nmVjR
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst