gittigidiyor

Denizli’nin artık bir uydu kanalı var

Cihat

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
27
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Yaş
43
Konum
İstanbul
Denizli’de uydu yayıncılığını yapan ilk kanal Pamukkale TV olacak. Web sitesihttp://www.pamukkaletv.com/index.html
Ana Radyo Televizyon (ART TV) kanalına kardeş bir kanal geldi. ART TV’nin yeni kurulan kardeş şirketi Pamukkale Görsel İletişim Pazarlama Markalaşma Şirketi’nin uydu yayını başvurusu Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından geçtiğimiz gün sonuçlandırıldı. RTÜK Pamukkale TV kanalının uydu yayıncılığı yapmasını öngeren lisansı onaylayarak Denizli’nin bir uydu kanalı olmasını sağladı. Kısa bir zaman içinde yayınlarına başlayacak olan Pamukkale TV ile artık kentteki televizyon yayıncılığı şehir merkezi sınırlarını aşacak ve tüm il sınırlarına yayılacak. Daha da önemlisi uydu yayıncılığı ile Avrupa ve Orta Doğu’yu da kapsayan çok geniş bir coğrafyada Denizli kanalının yayınları izlenebilecek. Özellikle Denizi dışında yaşayan Denizlililer için büyük öneme sahip olan proje Denizli’de yayıncılık dünyasının da çıtasını yükseltmiş olacak.
ART TV’ye kardeş olan iki diğer şirket de faaliyetlerine başladı. Pamukkale Ajans ve Pamukkale Dergisi de yayıncılık ve ticaret hayatlarına başladı. Pamukkale Dergisi ile Denizli’nin bu alandaki bir eksikliğini gidermeyi planlayan firma, haber dergiciliğinde adından şimdiden söz ettirmeyi başardı. Derginin Mart sayısı birbirinden renkli konular ve özel haberlerle dikkat çekti. Masaüstü yayıncılığın yanı sıra, interaktif hizmetler ve prodüksiyonlar ile sektöre hızlı bir giriş yapan Pamukkale Ajans da çalışmaları ile sektöre renk katmayı başardı.








KAYNAK: EGEYONDERGİSİ
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst