gittigidiyor

Derbi öncesi Gökhan Töre şoku

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
22 May 2015


Beşiktaş'ın son idmanına Veli Kavlak, Tolga Zengin, Ramon Motta, İsmail Köybaşı ve sağ dizinde şişme olan Gökhan Töre katılmadı.

QApXvj.jpg


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana kontrol için Avusturya'da olan Veli Kavlak, bireysel çalışan Tolga Zengin, Ramon Motta, İsmail Köybaşı ve sağ dizinde şişme olan Gökhan Töre katılmadı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken istasyon koşuları, stretching ve pas çalışmasıyla devam etti. İdmanda dar alanda oyun çalışması ve taktik program uygulandı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına cumartesi saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst