gittigidiyor

devamı arıyorum caremi

cenigizhas

Aktif Üye
smiles24 günaydın 500 s dreambox edit,le ----E2-setting-4uydulu- yükledim --kanallarıda yükledim tv bagladım kanallar buketler görünmedi ve elle yükledim oda olmadı eksik cıktı nerde hata oldu

coolmeen

Aktif Üye
Kanalları yukledikten sonra ''çoklu buket kullanımını etkinleştir'' yaptınmı.?

cenigizhas

Aktif Üye
yaptığımı zanetmiyorum u farklı bir siteden türkce nasıl yapıldığını uygularak yaptım ama senin bahsetigini yapmadım birde sunu merak ediyorum yüklediğimde recever pc ye taktığımda diğer ayarları uydu yapolandırma yapmam gerekiyormu

coolmeen

Aktif Üye
Kanal listesi attiktan sonra cihazdan kumanda ile uydu yapilandirmasini tabiki yapmalisiniz.
Sorununu doğru anlamisimdir inşallah..

cenigizhas

Aktif Üye
Ben dreambox editen ıp kontrolünü yaptım kanaları yükledim ve sag tarafta buketler görünüyor bukete tıkladımı ilgili kanallar solda görünüyor buraya kadar tamam ve çıkış yapıp cihazı pc ye takıyorum ekran açılıyor PAL seçilip DİL seçilip ZAMAN diliminini TR yapıyoruz sonraDİSE qc.. uydu yapılandırma geliyor 3 lü seçenek no DİSEqc /SIMPLE/ COMLEX / seçenekleri geliyor bundan sonra benim yaptığım siteden baktığımda uydu ları seçip tek tek ayarlayıp yükleyin uygulamasını yaptım elle ve cok kanal çıkmadı..

anladığım kadarı ile hatam su PAL/TÜRKCE/Z.SAAT AYARI/ nı yaptıktan sonra ok diyerek çıkıyoruz dogrumudur üstadımmmm

Son düzenleme:

coolmeen

Aktif Üye
@cengiz has siz asagıdaki soruları cevaplayın,sorununuz hakkında daha fazla bilgi sahibi olayım.

Trt1-2-3,,atv,kanald,star,show tv netv spor vs VS bu kanalları suan izliyormusun..?
Yoksa kanal listesini yuklediğin halde kanal buketleri cihazda görünümüyormu-görünmüyormu..?
Yada kanal ve buketler göründüğü halde,kanalların hepsinde sinyal yok uyarısımı alıyorsun.?
Yada hersey tamam ama,görünen yada izleyebildiğin kanal sayısımı az,Turksat da cıkması gereken tum kanallar çıkmıyor,bazıları çıkıyor-izleniyor..mu??

cenigizhas

Aktif Üye
@cengiz has siz asagıdaki soruları cevaplayın,sorununuz hakkında daha fazla bilgi sahibi olayım.

Trt1-2-3,,atv,kanald,star,show tv netv spor vs VS bu kanalları suan izliyormusun..?
Yoksa kanal listesini yuklediğin halde kanal buketleri cihazda görünümüyormu-görünmüyormu..?
Yada kanal ve buketler göründüğü halde,kanalların hepsinde sinyal yok uyarısımı alıyorsun.?
Yada hersey tamam ama,görünen yada izleyebildiğin kanal sayısımı az,Turksat da cıkması gereken tum kanallar çıkmıyor,bazıları çıkıyor-izleniyor..mu??

kanal buketleri yok ve türksatan tüm kanallar çıkmıyor trt kanaları görünüyor bazıları acık ve starda eutelsat tan çıkıyor toplamda yanılmıyorsam 92 kanal cıktı ve cogu yerel
yada aksam yeniden yükleyim hangi imajı ve buna uygun olan seting yükleyim önerinize göre

coolmeen

Aktif Üye
PAL/TÜRKCE/Z.SAAT AYARI/ nı yaptıktan sonrası ok deyip çıkıp işlem tamammıdır
sanada büyük zahmet verdim :(
Zahmet olmaz @cengizhas..Yardımcı olabilirsek ne ala.
İlk baslarken böyle takılmalar olabilir.Yapa boza öğreniliyor bu işler.Arada yardım almak iyidir. :D
Kolay gelsin.

Sen uydu(disech)ayarlarını doğru yapmışın fakat frekans listesi eksik,o listeyi yükle,sorun düzelir.

cenigizhas

Aktif Üye
büyük zahmet verdim aksam denicem her sey için tsk üstadım

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.