gittigidiyor

Devler Ligi aşkına!

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda, ikinci sırayı Beşiktaş'tan devralan Aslan, koltuğu korumak için Arena'da Gençlerbirliği karşısına çıkıyor. Ancak Cim Bom'un işi hiç kolay değil, zira Başkent ekibi son 8 maçta 19 puan topladı.
3RIpk3f.jpg
Galatasaray Şampiyonlar Ligi aşkına sahneye çıkıyor... Geçen hafta deplasmanda Elazığspor’u mağlup edip, Sivas’a yenilen Beşiktaş’tan ikincilik koltuğunu devralan Sarı-Kırmızılılar, bugün TT Arena’da Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Devler Ligi’ne gruplardan katılmak için ligi mutlaka ikinci bitirmek isteyen Cim Bom, zorlu mücadelede 3 puandan başka ihtimal düşünmüyor. Ancak Aslan’ın işi hiç kolay olmayacak. Zira Başkent temsilcisi, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde müthiş bir çıkış yakalamış durumda. Gençlerbirliği, ligde çıktığı son 8 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde ederek tam 19 puan topladı. Ancak Kırmızı-Siyahlılar’ın savunmadaki bel kemiği iki isim; Kulusic ve Tosic, kart cezaları nedeniyle bugün forma giyemeyecekler. Galatasaray cephesinde bu durum ciddi bir avantaj olarak görülüyor. Aynı zamanda Sarı-Kırmızılılar’da da önemli eksikler göze çarpıyor.

Muslera ve Drogba oynamıyor
Kuşkusuz öne çıkan ilk isim, kaleci Fernando Muslera. Uruguaylı eldivenin yokluğunda ciddi sıkıntılar yaşayan Cim Bom’da, kale bugün Ufuk’a emanet olacak. Ayrıca Katar’dan henüz dönmeyen Drogba da, Gençlerbirliği’ne karşı forma giyemeyecek. Bu arada Galatasaray’da Burak Yılmaz ve Ceyhun Gülselam, Gençlerbirliği’nde de Özgür İleri, Oktay Delibalta ve Nizamettin Çalışkan, kart cezası sınırında bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER:
GALATASARAY: Ufuk, Veysel, Chedjou, Semih, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Hajrovic, Sneijder, Burak.

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Ahmet, Hakan, Uğur, Doğa, Jimmy, Gosso, Petrovic, Zec, Stancu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst