gittigidiyor

Diego'ya alternatif aranıyor

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Fenerbahçe'de Diego Ribas'ın transferinden sonra, Ersun Yanal, Brezilyalı yıldızın yedeğini aramaya başladı..

F.Bahçe, Diego Ribas'ı alıp, Caner ile yeniden anlaşarak en büyük sorununu çözdü. Teknik direktör Ersun Yanal da bu gelişmelerden son derece memnun olduğunu söyledi. Ancak yabancıda 5+3'lük sistem 'kaliteli yerli' oyuncu arayışını hızlandırdı.

ERSUN YANAL İSTEDİ
Geçtiğimiz sezonlarda da F.Bahçe'nin gündemine gelen Mehmet Ekici için yeniden harekete geçildi. Orta sahada yerli alternatifinin çok olmasını isteyen Yanal'ın ilk tercihi de Werder Bremen'de oynayan 24 yaşındaki Mehmet Ekici. Başkan Aziz Yıldırım ile görüşen tecrübeli hocanın Mevlüt Erdinç dışında Mehmet Ekici'nin ismini de verdiği öğrenildi.

EN DOĞRU KARAR MEHMET
Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; yabancı kontenjanı nedeniyle Cristian Baroni ve Samuel Holmen gidiyor. Ersun Yanal'ın görüşmede, "Emre'ye de güvenemeyiz. Sakatlığı oluyor, kart görüyor. Diego'ya sağlam bir alternatif gerek. Mehmet Ekici hem fiyatı hem kalitesiyle bize uyar" dediği öğrenildi. Bunun üzerine Fenerbahçe, Alman ekibiyle pazarlıklara başladı.

1.5 MİLYON'A GELEBİLİR
Geçen sezon kasık sakatlığı yaşayan Mehmet 12 maçta oynadı, 1 gol attı. Bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Mehmet'i Bremen'in 1.5 milyon euro'ya bırakabileceği belirtiliyor.

Fotomaç


Diego'ya alternatif aranıyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst