gittigidiyor

DİKKAT:Tüm foruma emek veren arkadaşlarımın dikkatine;

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
Değerli Dostlar,

Yaptığımız verdiğimiz emeğin kalıcı ve sağlıklı olmasını birilerinin gerçekten bir nebze faydamızın olmasını istiyorsak lütfen açtığımız tüm konu ve içerikleri gerekli bölümlere açalım, özelikle yazılım ve image ve back up olayına hazır kanal listesi ENIGMA1 ENIGMA2 olaylarına dikkat edelim, edelim ki ikinci bir EXTRA konuyu taşıma işlemi gerçekleşmesine sebep vermeyelim, Taşınan her konu google o konuyu aradığında bulamama şansına sahibiz...

Bölümlerde gereken bölümler açılarak gerekli taşıma işlemi tarafımdan yapılmıştır, hiç bir arkadaşımın, kardeşimin emek verdiği hiç bir konu silinmemiştir, konu hakkında tüm arkadaşlarımın bilgisine,

Sizlerden tek ricam budur.

Tüm foruma emek veren arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum, bundan böyle noksan eksik gördüğünüz bölümlerin açılmasını benden isteyebilirsiniz, sizlere yardımcı olmak benim görevimdir.

Herkese iyi paylaşımlar,

saygılarımla..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

cemel

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
350
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Yaş
40
Bilgi için teşekkürler usta.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst