Ben daha dün aldım uyduyu çoğu kanalı açıyor fakat discovery channel ı açmıyor yardım lütfen !!waen
V volkado Aktif Üye Katılım 10 Haz 2012 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Konum Balçova 11 Haz 2012 #1 Ben daha dün aldım uyduyu çoğu kanalı açıyor fakat discovery channel ı açmıyor yardım lütfen !!waen
S Stech Seo Teknikeri Aktif Üye Katılım 21 Mar 2012 Mesajlar 251 Tepkime puanı 9 Puanları 0 Yaş 31 Konum merkez- 11 Haz 2012 #2 Digiturk D-Smart veya Teledünya sahibi olmanız lazım.. D-Smart modüllü üyelik alarak izleyebilirsiniz..digimy veya diğer Rowell ustaları biliyorlardır cihazda modül özelliği olup olmadığını..
Digiturk D-Smart veya Teledünya sahibi olmanız lazım.. D-Smart modüllü üyelik alarak izleyebilirsiniz..digimy veya diğer Rowell ustaları biliyorlardır cihazda modül özelliği olup olmadığını..
digimy Emirdağlı Yönetici Administrator Katılım 13 May 2011 Mesajlar 6,799 Tepkime puanı 1,335 Puanları 113 Konum Emirdağ Web sitesi www.kahramanelektronik.com 5 Kas 2012 #3 digiturk aboneliği gerekmektedir uydu alıcı veriyorlar modül işi bitti d-smartta alabilirsin haricinde izleyemessin netten izlersin sadece
digiturk aboneliği gerekmektedir uydu alıcı veriyorlar modül işi bitti d-smartta alabilirsin haricinde izleyemessin netten izlersin sadece