gittigidiyor

Disney Plus Türkiye’de başarılı olabilecek mi....?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Hali hazırda mevcut Disney içeriklerinin ülkemizde önemli bir takipçi kitlesi bulunuyor. Dolayısıyla Disney Plus’ın ülkemizde başarılı olması çok da zor değil. Elbette buradaki en önemli nokta Disney Plus’ın sahip olacağı fiyat etiketi.


Malum gerek Netflix, gerekse de diğer dijital yayın kanalları gayet makul üyelik fiyatlarına sahipler. Dolayısıyla Disney Plus da ülkemizde rekabetçi bir fiyat politikasıyla karşımıza çıkarsa, başarılı olması işten bile değil. Hatta kısa vadede Netflix’i yakalayıp geçmesi bile belki mümkün olabilir. Elbette bunu şimdilik kestirmek biraz zor. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.


Marvel sinematik evrenindeki dizileri direkt olarak Disney Plus üzerinden izlemek çok daha keyifli olacaktır.


E haklı olarak seyirci bu krizde fiyat politikasına bakacaktır tabii ki......
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst