- Web sitesi
- meettomy.site
selam arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz. dm800se klon cihazımda RS232 GİRİŞİ YOK bu nedenle dreamedıt programını imaj atmak için kullanamıyorum.flashwizart la bacup atmayım diyorum her indirdiğime gecersiz imaj uyarısı alıyorum ve imajıda yedeklemiyor dm ye bağlanıyor bilgiler alınıyor diyor öylece kalıyor. cihazı arkadan kapatıp ön panelden power tuşuna basarak aldığım ip nosu ile explorer browzerden imaj atayım istiyorum burada da herşeyi ayarlayıp imajı tıklayıca yüklemeye geçmedenhata veriyor.uğraşmaktan beynim durdu lütfen yardımınızı rica ediyorum.şu anda cihazda 2012 yılına ait PBNIGMA II X imaj var sizden ricam bu imajın üzerine flashwizart ile atabileceğim uygun eklentiler olan örneğin cccam-mgcam-youtube gibi bir BACUPveya İMAJ verebilirseniz çok çok memnun olurum. bulduğum her bacupta flaswızartta uygunsuz imaj uyarısı alıyorum.
arkadaşlar cihazın ön paneli üzerinden webbravzarle imaj atarken pc ekranında FERRARİ yazısı çıkıyor gözat dedikten sonra imajı gösterip flash ibaresine basınca UPLOADİNG diyor yükleme stununu açıyor onun altında reboot automatically flashing var sonrada İMAGE FOR WRONG ARCHITECTURE yazısı geliyor öylece kalıyor. lütfen yardımınız bekliyorum.teşekkürler.
arkadaşlar cihazın ön paneli üzerinden webbravzarle imaj atarken pc ekranında FERRARİ yazısı çıkıyor gözat dedikten sonra imajı gösterip flash ibaresine basınca UPLOADİNG diyor yükleme stununu açıyor onun altında reboot automatically flashing var sonrada İMAGE FOR WRONG ARCHITECTURE yazısı geliyor öylece kalıyor. lütfen yardımınız bekliyorum.teşekkürler.