gittigidiyor

[Donanım ] Bilgisayardan QuickTime Nasıl Silinir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Bilgisayardan QuickTime Nasıl Silinir?[/h][h=2]Bilgisayarda kurulu olan QuickTime programını aşağıdaki adımları takip ederek kolay bir şekilde bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz.[/h]
bilgisayardan-quicktime-nasil-silinir.jpg
QuickTime programı pek çok kişinin gerek duymadığı bir program olduğu gibi QuickTime kullanmayan kişiler bu programı bilgisayarından kolay bir şekilde kaldırabilmektedir. QuickTime kaldırmak için ek bir işlem yapılmasına gerek olmadığı gibi kişiler normal program kaldırma işlemlerini takip ederek sistemden programı silebilir. Programın genel bir ara yüzü şöyledir;
1(128).jpg

Kişilerin ilk olarak denetim masasına giriş yapması gerekmektedir. Denetim masasından ise program kaldır bölümü açılmalıdır.
2(98).jpg

Ekran açıldığında ise kişiler bilgisayarda kurulu tüm programlar listelenecektir. Bu listeden kolay bir şekilde QuickTime programını bulmak isteyenler sağ üst köşede yer alan arama bölümünü kullanabilir. Arama bölümüne QuickTime yazmanızın ardından direk sistemde program listelenecektir.
3(58).jpg

QuickTime silmek için ise kişilerin programın üzerine tıklayarak kaldır seçeneğine tıklaması gerekmektedir. Kaldır seçeneği ile birlikte ekranda onay isteyecek pek çok ekran çıkacaktır.
4(22).jpg

Onay verdikten sonra program sistemden kaldırılacaktır. Alternatif bir medya oynatıcı kullanmak istiyorsanız aşağıdaki programlardan birisini tercih edebilirsiniz.
GOM Player indir - Çok Özellikli Medya Oynatıcısı
VLC Media Player İndir Son Sürüm

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst