gittigidiyor

Dr.Web CureIt! 6.00.16DC Türkçe 2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
525ecff9df9a43befd436f1507c9e8c6.jpg


Dr.Web CureIt! 6.00.16 DC Türkçe 2012

Dr.Web CureIt işletim sistemizde bulunan virüs, trojan, spyware, spybot, adware, riskware, keylogger, malware ve birçok zararlı yazılımı kurulum gerektirmeden bulup, temizleyen ücretsiz bir program.

Dr.Web CureIt işletim sisteminizde bulunan zararlı yazılımları bulup, temizleyen ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeden çalışmasın önemli özelliklerinden biridir. Bu özellik sayesinde programı USB bellek gibi taşınabilir depolama aygıtlarında çalıştırarak truva atı, solucan, rootkit ve diğer zararlı yazılımlardan kurtulabilirsiniz. Program sizi internetten gelen zararlı yazılımlardan korumaz. Sadece işletim sisteminizde bulunan zararlı yazılımları en iyi şekilde silebilir. Otomatik olarak güncellenme özelliği ve kullanımı basit olduğundan yararlı bir programdır.

Programın tespit ettiği ve kaldırdığı zararlı yazılımlar:

Elektronik posta üzerindeki virüsler
Ağ üzerinden yapılan indirme işlemlerindeki virüsler
İnternet ortamında yayılan virüsler
Dosya virüsleri, trojan, spyware, spybot, adware, riskware
Şekil değiştirebilen virüsler
Keylogger yazılımlar
Açık portlar, hacktools, şaka programları
Kötü niyetli yazılımlar ve diğer malwareler
Desteklediği 35 dilden bazıları şunlardır:

Rusça, Arapça, Ermenice, Bulgarca, Çince, Almanca, Çekce, İngilizce, Yunanca, Japonca, Fransızca, Farsca, Portekizce, İspanyolca, Ukraynaca, Türkçe, Özbekçe, Norveçce, İtalyanca.


Boyut:76
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 vista xp /32x64bit


gQ3DO.gif

Dr.Web CureIt-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst