gittigidiyor

Driver Reviver 4.0.1.44 Türkçe - Full

apocalips

Aktif Üye
Katılım
15 Tem 2013
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
afyon

viCoLpR5MH.png


Driver Genius Pro FULL SON SÜRÜM! ADINIZA LİSANS

Driver Genius sürücülerinizi EXE dosyası içine yedekleyebileceğiniz çok kullanışlı bir programdır. Sürücünüzü tek tuşla yedekleyebilir veya yedek dosyanızı geri açabilirsiniz.
Bilgisayardaki tüm sürücüleri otomatik olarak bularak yedekleyen ve yeni kurulumda geri yüklenmesini sağlayan Driver Genius, aldığı yedekleri zip dosyası veya çalıştırılabilir bir exe dosyası olarak saklayabilir. Sürücü güncellemelerini sizin için takip eden program bu sayede bilgisayarınızın ve tüm bilgisayar araçlarının performansının artırılmasını sağlar.

Sürücü Yedekleme
Driver Genius sisteminizde kurulu driver'ları belirleyerek yedekler. Yedeklediği dosyayı zip dosyası olarak veya çalıştırılabilir bir .exe dosyası olarak saklayabilir.

Sürücü Geri Yükleme
İşletim sisteminizi formatladıktan sonra tüm sürücüleri tek tek aramanıza gerek bırakmayan program daha önce yedeklerini aldığı sürücüleri sisteme otomatik olarak yükler. Aynı konfigürasyondaki birden fazla bilgisayara aynı sürücüleri eklemek isterseniz program size oldukça zaman kazandırabilir.

Sürücü Güncelleme
Sisteminizdeki sürücülerin yeni sürümlerini takip eden program güncellemeleri otomatik yapar. Uygun ve güncel sürücüler sistem performansınızda %50 ve üstünde bir optimizasyon sağlar. Driver Genius'un veri tabanında 30 binden fazla sürücü yazılımı bulunmaktadır. Ses kartı, ana kart, video kartı, network kartı, modem, mouse, klavye, tarayıcı, yazıcı gibi aklınıza gelebilecek pek çok markanın en güncel sürücüleri tek tıklamayla sisteminize bu program sayesinde kurulabilir.

Sürücü Kaldırma
Sisteminizde artık kullanılmayan fakat kaldırılmadığı için sistemi yoran sürücüleri bulan yazılım otomatik olarak bu sürücüleri kaldırır.

Anında Güncelleme
Programın websitesi düzenli olarak güncellenmektedir. LiveUpdate özelliğini kullanarak program veri tabanını sürekli güncel tutabilirsiniz.

Özellikleri:

*Aygıt sürücülerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz.
*Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz.
*Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yüklemek için bu dosyayı MS-DOS altında çalıştırabilirsiniz.
*Programın sihirbazı sayesinde sürücülerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.
*Yüklü sürücüleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
*Programın kendi veritabanında 30.000'den fazla donanım, 1.000'den fazla donanım sürücüsü bilgisi mevcuttur.
*Eski sürücülerinize geri dönmek bu programla çok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz.
*Geçersiz ve az kullanılan sürücüleri silerek sistem performansını ve güvenliğini arttırabilirsiniz.
*NVIDIA görüntü ayarları panelindeki birçok gizli seçeneği açar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza izin verir. Bu sayede overclock, AGP, fan kontrolü, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını görebilir ve çeşitli ayarlar yapabilirsiniz.
*İşletim sisteminiz, BIOS'unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz, ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tüm donanımınız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

py52t.jpg


py546.jpg


py54y.jpg


py55c.jpg


py55r.jpg


py562.jpg


py56k.jpg



Boyut: 15 Mb
Dil: İngilizce
Platform: Windows XP / Vista / 7 / 8 (32x64bit)
Tarama: Eset Smart Security 6 TEMİZ


py07m.png

??????? ???? Driver Genius Professional.rar. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst