gittigidiyor

Drogba'dan ezeli rakipleri kızdıracak sözler!

redsong

Aktif Üye
Katılım
28 Tem 2013
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
47
Konum
bahçelievler
Drogba'dan ezeli rakipleri kızdıracak sözler: Türkiye'de bizi geçebilecek takım göremiyorum. Aksilik olmazsa şampiyonluğumuz garanti. Hatta şimdiden yazın; Galatasaray üst üste 3. kez şampiyon.
drogbadan-ezeli-rakipleri-kizdiracak-sozler-710220340_09092013114302.jpg

Cimbom'un süper starı Didier Drogba, ülkesi Fildişi Sahili'nin Fas'la 1-1 berabere kaldığı Dünya Kupası Afrika Elemeleri maçından sonra basının sorularına yanıt verdi.

Fildişi'nin penaltıdan tek golünü atan yıldız futbolcu, kendisini hâlâ çok formda ve zinde hissettiğini söyledi. Söz dönüp dolaşıp Galatasaray'a gelirken, Drogba coştu! Hayli iddialı konuşan 35'lik ihtiyar delikanlı, "Fenerbahçe ve Beşiktaş saygı gösterilecek ekipler ama ben Türkiye'de Galatasaray'ı geçecek bir takım göremiyorum. Aksilik olmazsa bu sezon da şampiyonluğumuz garanti. Hatta şimdiden yazın; Galatasaray üst üste 3. kez şampiyon" ifadesini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst