gittigidiyor

Dünyanın en büyük SSD'si ile tanışın!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dünyanın en büyük SSD'si ile tanışın!

Seagate, yeni 60TB SSD'si ile dünyanın en yüksek kapasiteli SSD'sini ürettiğini resmi olarak duyurdu!

201608101303328788.jpg


Seagate, yeni açıklamasıyla 60TB kapasiteli yeni SSD'sini duyurdu ve bu da şimdiye kadarki en büyük SSD olarak karşımıza çıkmakta. Ne yazık ki, bu SSD sadece kurumlar için sunulmakta ve Seagate'in veri merkezi portfolyosuna bir ek olarak gösteriliyor. Kendisinin bir arkasındaki SSD'nin dört katı kapasitesi ile bu devasa depolama birimi, 12.000 DVD film veya 400 milyon fotoğrafı saklayabilecek kapasiteye sahip. Bu da sizlere bu SSD'nin boyutu hakkında daha kesin bir fikir verebiliyor olmalı.
Bu sürücü, hızlı erişim düşünülerek geliştirilmiş durumda ve esnek mimarisi, veri merkezlerinin ileride 60TB'den 100TB veya daha fazla veri için aynı formu kullanarak uyum sağlayabilecekleri anlamına gelmekte.
60TB SAS SSD şu anda sadece demo gösterimi için mevcut ve resmi yayını 2017 yılı içerisinde yapacak. Ne yazık ki şu anda sürücünün son halinin tam olarak nasıl gözüktüğünü bilmiyoruz ancak bunun sadece bir SSD olduğu düşünülürse, çok etkileyici bir görüntüsünün olmayacağı varsayılabilir...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst