gittigidiyor

Dzeko: "Mancini ile G.Saray'da şampiyonluk yaşamak isterim"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
xJPzEn.jpg




Galatasaray’ın listesinde bulunan Edin Dzeko, TRT Spor’a konuştu. “Teklif gelmesi halinde Galatasaray’ı ciddi biçimde düşünürüm”dedi.



Adı uzun süredir G.Saray ile birlikte anılan Manchester City’nin forveti Edin Dzeko, TRT Spor’da Serhan Asker’e konuştu. Dzeko “Kontratım seneye bitiyor. G.Saray’dan bir teklif gelmesi halinde ciddi biçimde düşüneceğim. Mancini ile City’de harika bir şampiyonluk yaşamıştık, bir yenisini yaşamak hiç de fena olmaz” ifadelerini kullandı.

MİSİMOVİC TARAFTARI ANLATTI

Dzeko, G.Saray taraftarının ününü bir dönem sarı-kırmızılı formayı giyen Misimovic’ten duyduğunu söyledi. Boşnak yıldız “Misimovic, G.Saray taraftarını yere göğe sığdıramıyor. G.Saray taraftarı fanatik ve fantastik. Böyle çılgın bir taraftar topluluğu önünde forma giymek her futbolcuya zevk verir” dedi.

Dzeko, Dünya Kupası’nda boy gösterecek Bosna Hersek için Türk taraftarlardan destek de istedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst