gittigidiyor

Efsane Dizi dexter ekranlara dönüyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu yılki San Diego Comic-Con etkinliğinde bir zamanların en sevilen dizisi Dexter'ın yeni sezonu duyuruldu. Etkinlikte, Dexter: New Blood başlıklı bir sanal panel yer aldı. Ülkemizde CNBC-E kanalında yayınlanan ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan soğuk kanlı katil konulu dizi Dexter 10 yıl sonra sevenleriyle buluşacak.


Sevilen dizinin yeni sezonu için 7 Kasım tarihi verildi. Devam dizisi Dexter Morgan'ın hikayesine odaklanmaya devam edecek. Dizinin konusu ise şu şekilde: Dexter, sahte bir isim alıp Minnesota Iron Lake'teki bir kasabaya yerleşir. Burada yeni hayatına alışmaya çalışırken birden yeniden kan dökülmeye başlamasıyla eski hayatından izler ortaya çıkar.

Dexter'ın yeni sezonu New Blood'ın oyuncu kadrosunda Michael C. Hall, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott, Clancy Brown, Jennifer Carpenter ve John Lithgow isimleri yer alacak


Ülkemizde de hayran kitlesine sahip dizi ilk olarak 2006 ile 2013 yılları arasında yayınlanmıştı. Yayınlandığı süre boyunca bir çok ödüle layık görülen dizi 3 milyondan fazla izleyici kitlesine sahip. Dizinin yayınlandığı ilk zamanlardan bu yana medyada çok şey değişti. Bu sebeple dizinin yeni sezonu izleyicileri tatmin edici görseller içerecek desek yanlış olmaz.

Dexter Fragman
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst