gittigidiyor

Egemen bağış'ı mos mor edecek gerçek !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
"CHP'nin tüp geçidi" diye yayınladığı fotoğraf bakın ne çıktı...

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın twitter'da paylaştığı 'tüp geçit' fotoğrafı CHP'nin değil AKP'nin başını ağrıtacak.
Sözcü'den Mustafa Kemal Büyükkaya'nın haberine göre Twitter’da bugün “CHP’nin tüp geçiti” yazılı bir fotoğraf paylaşan Avrupa Birliği (AB) ve Başmüzakereci Egemen Bağış, fena faka bastı. Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, “Ak Parti iktidarı kıtaları buluşturan MARMARAY’ı yaptı ama milletimiz CHP’nin Tüp Geçitlerini unutmadı.” yazan Egemen Bağış’ın yalanı kısa sürede ortaya çıktı.
Siyah-beyaz fotoğrafta tüp sırası bekleyen insanlar görülüyor. Fotoğraf siyah beyaz olunca ‘eskiymiş’ gibi algılansa da bu fotoğraf 2011′de Van’da çekildi. CHP’ye gönderme yapmak için “CHP’nin tüp geçiti” yazılı fotoğrafı paylaşan Bağış, aslında bu ‘tüp geçidin’ AKP’ye ait olduğunun farkında değildi.
Van’ın Erciş İlçesi’ndeki çadır kentte çekilen fotoğrafın hikayesi ise şöyle; “Depremin vurduğu Van’ın Erçiş İlçesi’ndeki çadır kentte geceyi katalitik soba başında geçirmek zorunda kalan vatandaşlar, akşam saatlerinde getirilen tüpler için sıraya girdi, yenilerini almak için sabırsızlıkla bekledi.”
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Egemen Bağış, yine CHP’yi hedef aldığını düşündüğü sırada AKP’ye çakarak büyük bir skandala imza atmış oldu.
Haberlere konu olan fotoğraf Turaç Top / Van, Doğan Haber Ajansı (DHA)’ya ait.


Kaynak : http://www.haber3.com/egemen-bagisi-mos-mor-edecek-gercek-haberi-2287815h.htm#ixzz2ji06EyWx
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst