gittigidiyor

Eidos Montréal, kendi oyun motoruna çoklu oyuncu modu desteği ekliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Eidos Montréal, kendi oyun motoruna çoklu oyuncu modu desteği ekliyor

Eidos Montréal ekibinin Guardians of the Galaxy ve The Avengers Project isimli oyunları, çoklu oyuncu desteği verebilir mi?


Daha önceden Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Deus Ex: Human Revolution, Thief ve Deus Ex: Mankind Divided oyunları üzerinde çalışmış ve bu oyunları piyasaya sürmüş olan; şu sıralar da Marvel ile The Avengers Projectüzerinde aktif olarak çalışan Eidos Montréal, kendi oyun motoruna çoklu oyuncu modu desteği ekliyor. Bu bilgiyi, Eidos Montrealtarafından paylaşılan bir iş ilanı sayesindeöğrendik. Fakat bu iş ilanından bahsetmeden önce, dilerseniz bu durumun ne gibi olasılıklar doğurduğunu bir inceleyelim.


maxresdefault-6.jpg

Eidos Montréal ekibinin piyasadaki en güncel oyunu Deus Ex: Mankind Divided. Bu yüzden, Deus Ex: Mankind Divided oyununa bir çoklu oyuncu modu geleceğini düşünebilirsiniz fakat bu durum, oldukça küçük bir ihtimal. Çünkü bu oyun, artık ölü bir oyun ve geliştirici ekip, çoktan yeni projelere adım attı. Bu yüzden, Eidos Montreal ekibinin şu sıralar geliştirmekte olduğu Guardians of the Galaxy oyununa eklenecek olan bir çoklu oyuncu modu desteğinden söz edebiliriz. Aynı şeyi, ne yazık ki The Avengers Project oyunu için söyleyemeyiz çünkü Eidos Montréal, bu desteği sadece Dawn Engine oyun motoruna ekleyecek. Söylenenlere göre The Avengers Project, Dawn Engine ile geliştirilmiyor.
Bahsettiğimiz iş ilanında ise göze çarpan noktalar, tabii ki Dawn Engine için bir internet ağı programcısı aranması, bu programcının AAA oyunlar ile bir deneyimi olması ve şimdiki nesil konsollar üzerinde çalışmaya elverişli olması olarak görünüyor. Şimdiki nesil konsollardan kasıt ise PlayStation 4 ve Xbox One. Yani, Eidos Montréal ekibi şu sıralar ne yapıyor bilmiyoruz fakat geliştirilen AAA bir oyun için, çoklu oyuncu modu desteği sunulacağı neredeyse kesin. Ayrıca bu oyun, PC için çıkacak mı bilemiyoruz ama PlayStation 4 ve Xbox One, garanti gibi görünüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst