gittigidiyor

Ekim ayı Android güvenlik yaması çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google'ın düzenli olarak çıkarttığı Android güvenlik güncelleştirmelerinin ekim ayı çıktı. Nexus cihazlara gönderilen güncelleştirme diğer Android telefonlarda da yer bulacak.

android_7_nougat.jpg
Google'ın 1 yıldan beri düzenli olarak çıkarttığı Android güvenlik güncelleştirmelerinin ekim ayı sürümü çıktı. Güvenlik güncelleştirmeleri Google'ın ve gönüllü olarak açık arayan kişilerin rapor ettiği güvenlik açıklarını kapatıyor.
Öncelikle Nexus

Her güncelleştirmede olduğu gibi, güvenlik güncelleştirmesi ilk olarak Nexus cihazlara çıktı. OTA üzerinden telefonunuzun sistem güncellemeleri kısa sürede dağıtılacak olan güncelleştirme sırayla telefon üreticilerinin de dağıtımıyla Android akıllı telefonlarda yerini bulacak.
Güvenlik güncelleştirmesi Android 7 ile ilgili ipuçları veriyor

Aynı zamanda çıkan güvenlik güncelleştirmesi Android 7'nin çıkış yapacağı telefonları da belirtmesiyle ipucu veriyor diyebiliriz. Pixel C (NRD91D), Nexus 6P (NBD90X), Nexus 5X (NBD90W), Nexus Player (NRD91D), Nexus 9 WiFi (NRD91D), Nexus 5 (M4B30X) ve Nexus 6 (MOB31H) için Android 7dosyalarının varolduğunu belirtelim.
Güvenlik güncelleştirmesi neleri kapatıyor ?

android_7_maskot.jpg

Google'ın her ay yayınladığı bültende güvenlik güncelleştirmesiyle hangi güvenlik açıklarının kapatıldığını görme imkanınız mevcut. Maalesef Türkçe versiyonu bulunmayan sayfaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Eylül ayı Android güvenlik güncelleştirmesi detayları için tıklayın !
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst