gittigidiyor

Ekrem İmamoğlu ‘Dışarı Çıkmayın’ Diyerek Uyardı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu AKOM'da yaptığı açıklamalarla İstanbullulara bu akşamki şiddetli yağışlar için kritik uyarıda bulundu. İmamoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:​


İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu AKOM'da yaptığı açıklamalarla İstanbullulara bu akşamki şiddetli yağışlar için kritik uyarıda bulundu. İmamoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:



"Ne kadar önden hazırlıklarımızı netleştirir tamamlarsak bizi üzen haberler almayız. Meteoroloji kurumunun yaptığı açıklamalara göre görünüyor ki saat 22 civarında İstanbul'da etkili bir yağış yaşanacak.”​


Ne kadar önden hazırlıklarımızı netleştirir tamamlarsak bizi üzen haberler almayız. Meteoroloji kurumunun yaptığı açıklamalara göre görünüyor ki saat 22 civarında İstanbul'da etkili bir yağış yaşanacak.”


“Bölgesel olarak 100 kiloyu aşacak bir yağış ihtimali görülüyor. Bunun anlamını netleştirmek adına şöyle ifade etmek isterim; Bu akşam bahsedilen yağış miktarı, Arnavutköy, Çatalca ve diğer bölgelere aynı şekilde düşerse 1 yılda alınacak yağışı 3 yağışta almış olacak.”​


“Bölgesel olarak 100 kiloyu aşacak bir yağış ihtimali görülüyor. Bunun anlamını netleştirmek adına şöyle ifade etmek isterim; Bu akşam bahsedilen yağış miktarı, Arnavutköy, Çatalca ve diğer bölgelere aynı şekilde düşerse 1 yılda alınacak yağışı 3 yağışta almış olacak.”


“Felaketin miktarı bu yönde. Şu an itibariyle personellerimiz sahada olacak. 2043 aracımız da saha da olacak. Değerli hemşehrilerim sizler bu akşamınızı mümkün olduğu kadar tedbirli ve acil olmadığı sürece dışarı çıkmayarak geçirmelisiniz. Tedbiri sıkıntılı olabilecek fabrika ve zemin katlarda üretim yapan kurum ve kuruluşların da dikkat etmesi gerekiyor."​


“Felaketin miktarı bu yönde. Şu an itibariyle personellerimiz sahada olacak. 2043 aracımız da saha da olacak. Değerli hemşehrilerim sizler bu akşamınızı mümkün olduğu kadar tedbirli ve acil olmadığı sürece dışarı çıkmayarak geçirmelisiniz. Tedbiri sıkıntılı olabilecek fabrika ve zemin katlarda üretim yapan kurum ve kuruluşların da dikkat etmesi gerekiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst