gittigidiyor

Eksik Trabzon Sivas'a karşı

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Trabzonspor, olayların yaşandığı ve yarıda kalan Fenerbahçe maçının ardından bugün ilk sınavına deplasmanda Sivasspor'un karşısına çıkacak.
YmBF0FV.jpg
Saat 16.00’da başlayacak mücadele 4 Eylül Stadı’nda oynanacak, karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Zorlu randevu öncesi Bordo-Mavililer’de eksik oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Teknik direktör Hami Mandıralı, sakatlıkları bulunan Malouda, Bamba, Kadir ve Emre Güral ile birlikte, hafif sakatlıkları bulunan Colman ve Adrian’ı kadroya almadı. Yerli ağırlıklı bir takımla sahaya çıkması beklenen Karadeniz temsilcisinde Colman ve Adrian’ın alınmaması, sürpriz olarak nitelendirildi. Geçtiğimiz hafta Başkent Ankara’da Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybeden ev sahibinde de 3 önemli isim cezalı oldukları için Trabzon’a karşı forma giyemeyecek.
Da Costa, Cicinho ve Kadir Bekmezci, bu maçta takımlarını yalnız bırakacak.

Muhtemel 11'ler
Sivasspor: Korcan, Abdurrahman, Navratil, Ümit, Ziya, Burhan, Adem, Hakan, Aydın, Mehdi, Aatif

Trabzonspor: Onur, Bosingwa, M.Yumlu, Aykut, M.Akbaş, Olcan, Bourceanu, Zokora, Yusuf, Özer, Henrique
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst