gittigidiyor

Emma Watson'in özel fotoğrafları hacklendi!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Emma Watson'in özel fotoğrafları hacklendi![/h]Emma Watson, çevrimiçi gizli fotoğraflarını çalmış olan hackerlara karşı yasal işlem başlattı.
16 Mart 2017 14:44 Genel
21946-650x315.jpg

Çekim hazırlığı esnasında kıyafet denemesi yaparken çekilen fotoğraflarının çalındığı ve çevirimiçi olarak paylaşıldığı iddia edildi. Emma Watson sözcüsü, görüntülerin çalındığı hakkında ayrıntılı bilgi vermedi; ancak fotoğrafların özel olmasına rağmen uzlaşabileceklerini belirtti. "Emma'nın birkaç yıl önce bir stilistle çektikleri elbise fotoğrafları çalındı. Onlar çıplak fotoğraflar değil, avukatlara talimat verildi ve daha fazla yorum yapmıyoruz" ifadelerini kullandı.
Watson, fotoğraf hacklerini skandallarla ilgili yasal işlem başlatan ünlülerin bir listesine katılmış oldu. Seyfried'in hukuk ekibi, Mamma Mia'nın çıplak fotoğraflarını yayınladığı bir web sitesine dava açtığını söyledi. Ünlü dedikodaki TMZ dergisi, Seyfried ile eski sevgilisi arasındaki "samimi an" ların fotoğraflarının içerdiğini bildirdi.
The Fappening adı verilen iCloud skandallarından sonra şimdi de iCloud üzerinden fotoğraflarının çalındığı iddia edildi. Emma Watson ve Amanda Seyfried'in çekmiş olduğu ünlü oyuncunun birçok fotoğrafının yer aldığı söylendi. Bu fotoğraflar arasında çıplaklık yahut uygunsuz birşey bulunmuyor. Ancak özel fotoğrafları bulunuyor. Bununla birlikte Emma Watson'un kıyafet provasında çekilmiş birkaç fotoğrafı var.
Artık ünlülerin iCloud gibi bulut sistemlerine güvenmemesi söz konusu. Dünyanın en güvenilir hizmetleri gibi görünen bu hizmetler aslına bakılınca hiçte güvenilir değil. Watson, geçtiğimiz yıllarda tehdit almış bununla birlikte hiçbir yerde çıplak fotoğraflarının olmadığını bununla birlikte herşeyin bir düzmeceden ibaret olduğundan emin olduğunu belirtmişti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst