gittigidiyor

En fazla Radyasyon yayan Telefonlar...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Alman Federal Radyasyondan Korunma Dairesi (Bundesamt für Strahlenschutz) tarafından hazırlanan yeni bir raporda, en yüksek radyasyonu (kilogram başına watt olarak) yayan hem yeni hem de eski akıllı telefon cihazları sıralandı.

Alman Federal Radyasyondan Korunma Dairesi tarafından, görüşmeler sırasında telefon kulaktayken yapılan testlerde, radyasyon ölçümüne ulaşılan telefonlar incelendi ve en çok radyasyon yayan telefon modelleri belirlendi.

pasted-image-0-8scM.png



Ajansın raporu, Motorola Edge'i kilogram başına 1.79 watt yayan en üst sıraya yerleştiriyor ve Axon 11 5G, kilogram başına 1.59 watt ile ikinci sırada yer alıyor. OnePlus 6T, kilogram başına 1,55 watt ile üçüncü sırada yer alırken, onu kilogram başına 1,41 watt ile Sony Xperia XA2 Plus takip ediyor.

Başka yerlerde, Google'ın Pixel 3 XL/3a XL ve Pixel 4a, kilogram başına sırasıyla 1,39 ve 1,37 watt ile beşinci ve altıncı sırada yer alıyor. Oppo'nun Reno 5G modeli de kilogram başına 1,37 watt ile bir liste oluşturuyor ve Xperia XZ1 Compact, Sony'nin kilogram başına 1,36 watt ile sekizinci sırada yer alan ikinci katılımcısı olarak ortaya çıkıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst