gittigidiyor

En güçlü telefonların açıklandığı liste

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
AnTuTu, piyasadaki en güçlü akıllı telefonlar ile sıra dışı sıralamasını bir kez daha yayınladı. Bu vesileyle Xiaomi, Samsung Galaxy S23 Ultra gibi diğer cihazların önünde iki akıllı telefonuyla TOP 10'a girmeyi başardı.

Asus ROG 7 Pro ile dikkat çekmeye devam ediyor​

Henüz bir ay önce piyasaya çıkan Asus ROG 7 Pro, Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB RAM ve 512 GB dahili depolama sayesinde toplam 1.330.011 puan alarak listesnin birinci sırasında yer almayı başardı. Asus'u, aynı işlemci ve aynı RAM ile ikinci sırada yer alan Red Magic 8 Pro+ takip ediyor.

Üçüncü sırada ise Xiaomi 13 Pro'yu görüyoruz. Eleştirmenlerin 13 Pro hakkında dedikleri gibi cihaz gerçekten de performans olarak kullanıcılarını memnun etmeyi başarmış. Oyun oynamak için özel olarak tasarlanmış bir akıllı telefon olmasa da Snapdragon 8 Gen 2 ve 12 GB RAM sayesinde TOP 3'e girmeyi başarıyor.


3wdrf-hEC3.png



Dördüncü sırada yine bir Xiaomi cihazını görüyoruz. Spesifik olarak, yine güçlü Snapdragon 8 Gen 2 ile Xiaomi 13 iyi bir konumda yer alıyor. iQOO 11 beşinci sırada yer alırken onu Samsung Galaxy S23 Ultra izliyor.

Son iki sırada yer alan ve diğer akıllı telefonlarla aynı işlemciye sahip olan OnePlus 11 ve son olarak Honor Magic 5 karşımıza çıkıyor. Kısacası, Qualcomm'un en güçlü işlemcisinin domine ettiği sıralamada MediaTek'in daha çok çalışması gerekiyor.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,170
Tepkime puanı
492
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Güçlü derken neyi baz alıyorlar acaba? Hepsi de Snapdragon 8 Gen 2.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst