gittigidiyor

En iyi Navigasyon uygulamaları 2021-22

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Hiç kimseye adres sormadan, dünyanın bir noktasından başka bir noktasına sorunsuz ve en kısa yoldan ulaşmak için navigasyon uygulamaları mevcut. Adeta 50 yıllık tecrübeye sahip ve dünyayı dolaşmış gezginlerden bile daha iyi rehberlik ediyorlar. Her insan, bu uygulamaları kullanarak istediği yerden istediği başka bir yere, kimseye danışmadan en kısa yoldan güvenli bir şekilde gidebilir. Siz de seyahat etmeden önce, mutlaka cep telefonunuza aşağıdaki güncel uygulamalardan birini seçerek yolunuzu kısaltabilir ve yolda karşılaşabileceğiniz kötü sürprizleri önceden ortadan kaldırabilirsiniz.


Google Haritalar​





Dünyadaki en popüler arama motoru olan Google’nin bir navigasyon hizmeti olan Google Maps, Android cihazlarınıza Play Store’den indirebilir ve daha emniyetli bir sürüş keyfini sürebilirsiniz. Gerçek zamanlı güncel yol bilgisi veren bu program; tüm dünyada 220 ülkede ayrıntılı bir rehber olarak kullanılıyor.

Yolunuz üzerindeki tüm önemli işletmeleri, eczaneleri, hastaneleri ve yakıt tedarik edebileceğiniz istasyonları bu navigasyon programı ile kolayca görebilirsiniz. Kötü sürprizleri yaşamanızı engelleyen Google Haritalar, yol üzerinde açılan yeni işletmelerden de sizi haberdar eder.

Gideceğiniz restoranların, müze mağaza ve aklınıza gelebilecek tüm işletme ve kuruluşların iç mekan görüntülerini de bu programla önceden alabilirsiniz. Ancak 220 ülkenin hepsinde, programın tüm özellikleri kullanılamayabilir. Bazı ülkelerde kısıtlı kullanım söz konusudur.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Waze – GPS, Haritalar – Trafik​

Dünyada şu anda kullanılan en popüler navigasyon uygulaması olan Waze programı gerçek zamanlı trafik verisi sunması nedeni ile bu programı kullanan sürücüler için zaman yakıt tasarrufu sağlar. Gidilecek noktaya en kısa sürede ve en güvenli şekilde gitmeye yardımcı olan bu asistan, trafiğin anlık durumu hakkında bilgiler verir.

Trafikte olası tehlikeleri haber veren Waze, aynı zamanda polis noktalarını, gerçekleşmiş kazaları anlık olarak sürücüye haber verir. Yakıt tasarrufu açısından yol üzerindeki en uygun fiyatlı yakıt satan istasyonları da gösterir. En önemlisi Waze kullanıcı dostu kolay bir menü sunar. Sesli navigasyon hizmetini veren Waze ile yolculuk sizin için çok keyifli bir seyir haline gelecek.


İndir-Android


İndir-IOS
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Sygic GPS Navigation & Offline Maps​

Uzun zamandır sürücülerin mutlaka denediği Sygic GPS Navigation, 3D çevrim dışı haritaları ayrıntılı olarak gösterir. Bu gün 200 milyon kişinin kullandığı bu navigasyon programı, dünyadaki tüm ülkeler için internet olmadan da rehberlik yapabiliyor. Yılda bir kaç kez harita güncellemesi yapan bu program, sesli GPS hizmeti de veriyor.

Trafikten kurtulmak için her sürücünün mutlaka sahip olması gereken navigasyon programları içinde yer alan Sygic GPS Navigation programını kullanmak için, telefona indirip telefonu araca bağlamak yeterli oluyor. Programın dinamik şerit desteği, gece karanlığında güvenli sürüş için aracın ön camına haritayı yansıtma gibi özellikleri var.


Gideceğiniz yerde en uygun fiyatlı park yeri ve ihtiyaç duyabileceğiniz işletmeleri harita üzerinde görebilirsiniz. Gittiğiniz yerleri hafızasına kayıt eden Sygic GPS Navigation, sürücünün alışkanlıklarını öğrenme (Yapay zeka) yeteneğine sahiptir.

İndir-Android

İndir-IOS
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Yandex Navigasyon – Trafik, GPS ve Haritalar​

Yandex arama motorunun bir hizmeti olan Yandex Navigasyon, tablet ve telefonlar için tasarlandı. Program, güçlü alt yapıya sahip ve güncel seyir bilgilerini anlık olarak veren harita hizmet programıdır. Sürücüler, bu programı kullanarak, gitmek istedikleri noktaya en kısa sürede varabilir.

Yol üzerindeki olası durumları güncel olarak internet vasıtası ile sürücüye aktaran Yandex Navigasyon; ülkemizde büyük şehirlerde daha ayrıntılı bilgi verir. Programın güzel taraflarından biri de, gidilecek güzergah için 3 ayrı rotayı otomatik olarak belirlemesidir. Bu alternatif ile sürücüler, trafiğe takılmadan daha hızlı hareket edebilir.

İnternet kesintisinden de etkilenmeyen program, kesinti durumunda çevrim dışı olarak da çalışır. Sürücünün dikkatini dağıtmayan, kolay bir kullanım hizmeti sunan bu programla, gözünüzü yoldan ayırmadan navigasyon bilgilerini anlık olarak alabilirsiniz. Gelişmiş özelliklerinden biri de, programa sesli komut vermek ve yazı yazmaya gerek duymadan gideceğiniz rota bilgisini alabilmektir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

MAPS.ME – Çevrimdışı harita, GPS navigasyon​

Bu gün dünyada 140 milyon kişinin aktif olarak kullandığı Maps.me tamamen ücretsiz olan bir navigasyon programıdır. Bu program için çevrim içi olmak zorunda değilsiniz. Sürücüyü adım adım yönlendirecek asistanı ile hizmet veren bu program, kullanıcılar arasında çok beğeniliyor. Araba ve bisiklet navigasyonu olarak kullanılabilen MAPS.ME diğer uygulamalara alternatif olarak kullanılabilir. Programın ücretsiz olması ve internet gerektirmemesi en büyük avantajlarıdır. Türkiye’nin büyük şehirleri ve turistlerin ziyaret edebileceği tatil merkezlerinin olduğu şehirleri daha ayrıntılı olarak gösterir. Seyahat edenler için bir cep rehberi olan bu program; seyahat programınızı yaparken seyahat içerik oluşturucu özelliği ile tüm kültür merkezlerinden haberiniz olacak.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Moovit: Tren, Metro & Otobüs Saatleri​

Navigasyon programları içinde popüler olan Moovit, herkesin telefonunda olması gereken bir program. Özellikle de sık seyahat edenler için ideal bir program olan Moovit, toplu ulaşım bilgisi gibi karmaşık ve güncelleme gerektiren bilgilere sahip olmanızı sağlar.


Otobüs, tren, vapur ve metro gibi toplu taşıma araçlarının kalkış varış saatlerini anlık olarak sunar. Bu gün için programı dünya genelinde 930 milyon kişi aktif olarak kullanıyor. Geçtiğimiz yıllarda en iyi navigasyon hizmeti veren program olarak ödüller alan Moovit, ülkemizde büyük şehirler dahil 21 şehirde kullanılabiliyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

MapFactor Navigator – GPS Navigation Maps​

Programın 35 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor. Farklı dillerde sesli hizmet, noktadan noktaya rota belirleme hizmeti ve cihazınıza ücretsiz olarak yüklenen posta kodları ile gelen bu program; hem 2D hem de 3D harita modlarını barındırıyor.

MapFactor Navigator haritayı özelleştirme olanağı da bulunmaktadır. Can sıkıcı reklamlar içermeyen, tamamen ücretsiz ve çevrim dışı da çalışabilen bu navigasyon programı ülkemizin de dahil olduğu 80 ülkede canlı trafik bilgilerini sürücüye aktarabiliyor. Programa sürücünün uzaktan komut verme imkanı da var. Programı kullanan sürücüler, programın patika yolları dahi gösterebildiğini yani ayrıntılarda derinleşebildiğini ifade ediyorlar.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

HERE eGo Harita ve Navigasyon​

Navigasyon programı arayanların seçebileceği programlar listesinde Here WeGo programı da bulunuyor. Ara yüzü sürücüler için oldukça kolay tasarlanan ücretsiz navigasyon programı, standartların altında olmayan hizmetler veriyor.

Program, noktadan noktaya park edilecek noktaları ve doluluk oranlarını dahi göstererek yol boyunca rehberlik ediyor. Programlar, yol üzerindeki otellere rezervasyon yaptırma imkanı da bulunuyor. Yayalar ve bisiklet kullanıcıları için de önerilen bir navigasyon programı olan Here WeGo tamamen ücretsizdir.

Sürücülerin, programı kurarken ayrıntıları dikkatle işlemesi ve ayarları üzgün yapması gerekiyor. Programla ilgili gelen yorumlara bakıldığında, harita güncelleme konusunda bazı sıkıntılardan söz edildiği görülebilir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Citymapper – İstanbul Haritası​

Citymapper, İstanbul için geliştirildi ve toplu taşıma anlık bilgilerini hatasız sunuyor. Programın canlı sefer saatlerini sadece İstanbul ili için değil, Avrupa’nın önemli şehirlerinde de gösterdiğini belirtelim.


Moskova ve ABD’nin bazı şehirlerinde olmak üzere toplam 40 şehirde ayrıntılı toplu taşıma bilgilerini veren gelişmiş bir navigasyon uygulamasıdır. Kalabalık şehirlerde, ayrıntılı minibüs ve dolmuş seferlerini görebileceğiniz oldukça gelişmiş bir programdır.

Otobüs duraklarında beklemek istemeyenler için güzel bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Evinizin konforunda şehirdeki tüm otobüs seferleri android cihazınızda toplu olarak yer alacak. Programda ek bir özellik daha var: yürüyüş yaparak ne kadar kalori harcayacaklarını bilmek isteyenler, bu programı kullanabilir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

OsmAnd — Offline Maps, Travel & Navigation​

Navigasyon programı arayanlar için uygun bir harita hizmeti veren OsmAnd; hem ücretsizdir hem de dünya çapında internet olmadan da kolay kullanım sunar. İnternet olmadan hem kulağınıza hem de gözlerinize hitap eden bu programlar yolunuzu en az çaba ile kat edebilirsiniz.

Program, bisiklet kullananlar, yayalar ve arabalar için 3 farklı hizmet verir. Sürücü rotadan şaşarsa yeni bir gidiş güzergahı otomatik olarak oluşturulur. Seyir halinde iken yol üzerindeki ilginizi çekebilecek işletme ve noktaları gösterir.


Programın arazide ilerleme noktasında gelişmiş topo haritaları ile, önceden arazideki eğimleri yükseltileri ve çukurları görebileceksiniz. Program her ay güncellendiği için, sürücülerin yeni sürprizlerle karşılaşma sorunu olmaz. Ancak kullanıcı yorumlarına bakıldığında OsmAnd programı, ayrıntıları açma konusunda biraz geride kalıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
NEXAI License

Android Uygulaması NEXAI License 同行者 Tarafından Geliştirilen Kategori Araçlar7 Altında Listelenmiştir. Mevcut Sürüm, 18/06/2020 Tarihinde Piyasaya Sürülen 1.0'dır. NEXAI License Şu Anda Ortalama Derecelendirme Değeri 2.2 Derecesine Sahiptir.

Nexai lisansının ana işlevleri şunlardır:
1. kendi müşterinizi yönetin;
2. Nexai ses lisanslarınızı yönetin;
3. Kafa ünitesi aygıtlarında Nexai Voice etkinleştirin. Nexai Voice, araç içi bir ses asistanı uygulamasıdır ve kullanımdan önce etkinleştirilmesi gerekir.

Nexai lisansı, Nexai Company'nin müşterileri tarafından ve yalnızca iş amaçlı kullanılır. İş ortaklarımız bu uygulamayı kendi lisanslarını ve müşterilerini yönetmek için kullanabilir, NEXAI Voice'i baş ünite cihazında etkinleştirmek için kullanabilir.
Şu Anda 1.0 Sürümünü Sunuyoruz. Bu En Son, En Uygun Sürümümüz. Birçok Farklı Cihaz Için Uygundur. Ücretsiz Indirme Doğrudan Google Play Store'dan Veya Diğer Sürümlerden Apk Barındırıyordu. Ayrıca, Kayıt Olmadan Indirebilirsiniz Ve Giriş Gerekmez.

Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, Motorola, LG, Google, OnePlus, Sony, Tablet ... Için 2000+'dan Fazla Mevcut Cihazımız Var.

Google asistanın çok daha gelişmiş şekli-Genelde Araç Multimedyalarında yüklü gelmektedir ve sürücüye büyük kolaylık sağlar.Medyadaki bir çok işlevinizi sadece sesiniz ile yönetebiliyorsunuz....Navigasyon-Radyo-Bluetooth-Müzik vs gibi...


https://apkgk.com/tr/com.txzlicence/download
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst