gittigidiyor

En iyi Office uygulamaları açıklandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft, üretkenliğinizi bir adım öteye taşıyacak olan Office uygulamalarını ve eklentilerini belirledi. İşte Office deneyiminizi geliştirecek olan uygulamalar.


officeapps.jpg


Microsoft, geçtiğimiz hafta Atlanta’da gerçekleştirdiği Ignite Konferansı’ndaOffice için sunulmuş olan en iyi uygulama ve eklentileri ödüllendirdi. Microsoft tarafından birkaç aydır titizlikle yürütülen değerlendirmeler sonucunda Office Uygulama Ödülleri seremonisi için 10 ayrı kategoride 28’den fazla ödül duyurulmuş durumda.







Ödül sahipleri nasıl belirlendi?

Katılımcıların işinin hiç de kolay olmadığını söyleyebiliriz çünkü Office Store’un yanı sıra Azure Marketplace ve Windows Store gibi diğer mağazalarda 2 binden fazla Office uygulaması ve eklentisi bulunuyor. Katılımcı olabilmek içinse sunulmuş olan uygulama sürümünün yüksek kalitede değerlendirmelere ve kullanıcı değerlendirmelerine uygun olması şartı aranıyor.
officeapps02.png

Office için ödüllü uygulamalar

Office blog’undan yapılan paylaşıma göre ödül kazanan uygulamalarından bazıları şöyle:
“En İyi Genel Office Eklentisi” ödülünü alan Shutterstock Images ileShutterstock’un 100 milyonun üzerinde yüksek kaliteli görsel bulunduran devasa arşivinden PowerPoint’e anında görüntü çekmeniz mümkün.
DocuSign ise “En İyi Mobil Uygulama” ödülünün sahibi oldu. Elektronik imza atmanızı ve Word’ten hiç ayrılmadan herhangi bir dokümanı anında gönderme ile zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Ayrıca kolayca e-imzalarınızı yönetmeniz de bu uygulama ile mümkün.
“En Yüksek İş Değeri Sağlayan Office Eklentisi” ödülü ise Boomerang’a gitti.Outlook için sunulan eklenti ile e-postalarınızın belirlenen zamanda gönderilmesini ayarlayabiliyorsunuz. Ek olarak yanıtların takibini ve toplantı yönetimini de bu eklentiyle yapmak oldukça kolay.
Zomato, “En Yüksek İş Değeri Sağlayan Office Eklentisi” ödülü alan bir diğer Outlook eklentisi. Restoran arama ve keşif servisi olan uygulama ile daha gitmeden bir restoran veya bar hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün.
Organizasyonel kullanım için marka ve yasaya uygun dokümanlar tasarlamanızı sağlayan Document Designer “En İyi Tümleşik Office Eklentisi” ödülünün sahibi.


“En İyi Kullanıcı Arabirimine Sahip Office Eklentisi” kategorisinde Pickit de artık ödüllü. Word ve PowerPoint kullanıcılarının temalı fotoğraf, ikon ve 3B görüntü koleksiyonları arasında gezerek harika sunum ve dokümanlar yaratmasını sağlayan Pickit başarılı bir panel sunuyor.
Nintex Workflow “En Yüksek İş Değeri Sağlayan Sharepoint Eklentisi”ödülünü ve Nintex Forms “En İyi Kullanıcı Arabirimine Sahip Sharepoint Eklentisi” ödülünü almış durumda. Workflow sayesinde iş akışını harekete geçirmek ve görevleri tamamlamak için hızlıca uçtan uca iş uygulamaları geliştirebiliyorsunuz. Forms ise SharePoint Online verilerini kolayca toplayan ve düzenleyen kişiselleştirilmiş, dinamik formlar yaratmanızı sağlıyor.
Sidekick 365 xRM Ultimate “En Yüksek İş Değeri Sağlayan Sharepoint Eklentisi” ikincisi olmayı başardı. 299 dolarlık oldukça yüksek bir fiyatı olan eklenti, özelleştirilebilir bir müşteri ilişkileri yönetimi çözümü. Eklenti ile hesapların, fırsatların, kişilerin ve müşteri dosyalarının yönetimi oldukça kolay bir hale gelebiliyor.
“MS Project için En İyi Eklenti” ödülü ise Sensei Schedule Analyzer’a gitti. Yine 299 dolar olan bu eklenti, proje takviminizde kalite kontrolleri gerçekleştiriyor ve endüstri standartları ile en iyi uygulamalar için uyumluluğunuzdan emin olmanızı sağlıyor. Son olaraksa takvim için bir skor ortaya koyuyor ve önerilerin yer aldığı bir rapor sunuyor.
officeapps02-1475437035.png
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst