gittigidiyor

Eserinizle iftihar edin(!)" Hıncal ULUÇ

cilginyurekli

Aktif Üye
Eserinizle iftihar edin(!)" Hıncal ULUÇ

Hıncal ağabey bugün harika bir yazı yazmış. Bazı kısımlarını aktarıyorum, yazıyı okumanızı tavsiye ederim;

Hıncal Uluç
Fotomaç

Görse şaşar Anibal!

"...Ortada takım kalmamış.. Bir ruhsuzluk ordusuna sarı kırmızı formayı giydirmişler, sahaya salmışlar.. Başlarında da şaşkın bir hoca.. Tam da şairin dediği gibi

ULTRASLAN NİYE SUSKUN

Örnek kaptana saldıranlar, bu ruhsuzlar güruhuna neden gık demiyorlar acaba?.
Neden, Galatasaray'ın başına gelmiş geçmiş, en sorumsuz, en reklam meraklısı, en gazetelerde ve ekranlarda kendini görmeye aşık, bugünlerin baş sorumlusu Başkan Ünal Aysal için tek laf etmiyor, ultrAslan?..
Aklım almıyor.. "Çilek de çilek" diye Galatasaray'ı önüne gelenin yediği meyve sepetine çeviren Aysal'a, Divan'da, Kongre'de de doğru dürüst muhalefet yok..
Adam en bilgisiz, en alakasız, en yanlış transferlerle para saçıyor. Galatasaray'ı ülkenin en borçlu kulübü haline getiriyor.
Bu takımda dostluk kalmamış..
Arkadaşlık kalmamış, sevgi kalmamış..
Bu takım bitmiş.. Farkında olan yok. Çünkü takımın içinde olan "Yönetici" yok..
Yönetimde, öyle kimse bırakılmamış.
Bir Tugay var, güya yardımcı hoca.. Ama hazret Sfrenks.. Bunca rezilliğe 'gık' demeden öyle oturuyor. Yüzünde ifade bile yok..
Eğer Tugay, bu takımın iç felaketini bilmiyorsa, kafamı keserim.. Biliyor, ama susuyor ve bakıyor..

MOURİNHO DALGA GEÇMİŞ

Mourinho dalgasını geçmiş, bizim şaşkınla.. "O kadar çok taktik değiştiriyor ki, Mancini'yi anlamak güç.."

Haksız mı?.
Bakın şimdi, maça 4-3-3 diye başladı.. 67'inci dakikada, elindeki kadroya göre aslında oynaması gereken taktiğe, 3-5-2'ye döndü, Hakan Balta'yı oyuna sokarak..
10 dakika sonra bu defa Hajrovic'i aldı, 3'lü savunmadan vazgeçip.. Semih'i sağ beke iterek gene dörtlü savunmaya döndü..
Semih oraya alışamadığı, bol bol boş bıraktığı için Hazard'ın o kanattan getirdiği akınlarda Galatasaray kovaya dönerdi.
Allah'tan, iki ayıp gol yiyen Muslera, iş işten geçtikten sonra açıldı da, yarım düzineyi önledi. Tabii Chelsealilerin beceriksizlikleri de ek..

iNSAN KAZANMA SANATI BU MUDUR?

Sen Gökhan'ı yok et.. Son haftaların en iyi stoperi Hakan'ı kenara al, bunu oynat.. Vay anasını..
Semih giderek düşüyor.. Nereye yetişsin çocuk?.
Selçuk bu yıl topa vurmadı. Maçları, maçtan sonra oynuyor çünkü..
Yekta?.. Karabük maçını da gördükten sonra, ne umdu, hem de Londra'daki maçta, fiziği de, kimyası da sınırlı Yekta'dan, Mancini acaba?
Sneijder.. Drogba ile ayni.. Bir damla bal için, 90 dakika bekleyeceksin.. Amma velakin benim, yabancı isimlere meraklı medyam o bir tutam baldan efsaneler yarattıkça, ikisi de oynarlar..
Burak!.. Bildiği futbolu da unuttu, Mancini geldiğinden bu yana..
Hangisi unutmadı ki?.
Sonradan girenlere bakın.. Bu Hajrovic, Amrabat'tan iyi mi, Allah rızası için söyleyin..
Oyuna hangisi girse, daha çok umutlanırsınız?.
Umut'u zaten bitirdi, Mancini.. Kimse çocuğa kızmasın.
Bir de tümden harcananlar var.. Hamit gibi kaç oyuncun var senin, hem de yerli.. Hem de 6+0 varken ülkede.. Adam iyileşmiş..
Kazanmaya çalışsana.. Hayır.. Karabük'e de götürmüyor, Londra'ya da.. Götürdükleri daha iyi olsa, amenna.. Ama tavır şu.. "Hamit, sen benim için yoksun.."
Bu mudur, hocalık.. Bu mudur insan kazanma sanatı?.

Eserinizle iftihar edin

Bu medyaya, Mancini hayranı yorumcular dahil soruyorum.. Herkese soruyorum..
Bana deyin ki, "Hıncal abartıyorsun!..
Şu futbolcu, Mancini geldikten sonra gerilemedi!.."
Bakın "Mancini ile gelişen" diye bir örnek sormuyorum. Gerilemeyen bir futbolcu gösterin, kalemimi kırayım!. Ünal Aysal/Mancini ikilisi Galatasaray'ı tüketmiş, milyonlarca euro borçla geleceğini de ipotek altına almıştır.
Bugün tablo budur, Ey Galatasaray Kongresi..
Yani, üzerlerine ölü toprağı seçilmiş adamlar!..
Tamam mı?.
İftihar edin, bu tablo sizin eseriniz..
Seyretmeye devam!.."

Yazının tamamı
http://m.fotomac.com.tr/yazarlar/hincal_uluc/2014/03/20/gorse-sasar-anibal

kaptan38

Aktif Üye
adam haklı oynamadı ruhsuzlar sahada gezindiler bence mancini futbolu bilmiyor bu benim şahsi düşüncem sizce biliyormu oynatmayı

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.