gittigidiyor

Eset-internet-security-16-2-15-0-aio-silent-instal

erdin

Aktif Üye
Katılım
22 Eki 2014
Mesajlar
1,638
Tepkime puanı
273
Puanları
83
Konum
EU
Kod:
ESET Internet Security, bilgisayarınız için her türlü kötü amaçlı yazılıma, siber suça, önemsiz postaya ve bilgisayar korsanlarına karşı en üst düzeyde koruma sağlar. ESET NOD32 Antivirus'e güvenlik duvarı ve anti-spam eklendi.
ESET Internet Security, bilgisayarınız için her türlü kötü amaçlı yazılıma, siber suça, spam'e ve bilgisayar korsanlarına karşı en üst düzeyde koruma sağlar. ESET NOD32 Antivirus'e güvenlik duvarı ve antispam ekledik.
Tehditleri uzak tutmak için bulutun gücünü ve çoklu algılama katmanlarını kullanır. Sonuç olarak olası tüm saldırıları engeller. Ayrıca çalışırken, sosyal ağlarda, çevrimiçi oyun oynarken veya çıkarılabilir medya aracılığıyla veri alışverişinde bulunurken sizi en üst düzeyde korur.
ESET Internet Security 2020, akıllı, çok katmanlı korumayla PC'nizi veya dizüstü bilgisayarınızı güvende tutar. Çünkü kanıtlanmış antivirüs, anti-duvar kağıdı, güvenlik duvarı, anti-ruh ve anti-bize yeteneklerini birleştiriyor.
ESET Internet Security 2020, tüm İnternet tehditlerine karşı yüksek performanslı bir güvenlik çözümü olarak tasarlanmıştır. Ayrıca kişisel verilerinizi ve hassas bilgilerinizi çevrimiçi veya çevrimdışı olarak güvence altına almak için. Son olarak, bilgisayarınızın güvenliğini tamamen yeni bir seviyede tutmanıza olanak tanır.
ESET Internet Security'nin Özellikleri:
Antivirüs ve antivirüs. Her türlü çevrimiçi tehdide ve kayba karşı proaktif koruma sağlar ve kötü amaçlı yazılımların diğer kullanıcılara ulaşmasını engeller.
İstismarın önlenmesi. Antivirüs algılamasından kaçmak için özel olarak tasarlanmış saldırıları engeller ve kilitleri ve fidye yazılımlarını kaldırır. Web tarayıcılarına, PDF okuyucularına ve Java tabanlı programlar dahil diğer uygulamalara yönelik saldırılara karşı koruma sağlar.
Gelişmiş bellek tarayıcı. Etkinliğini gizlemek için birden fazla şifreleme katmanı kullanan kalıcı kötü amaçlı yazılımların gelişmiş şekilde algılanmasını sağlar.
Bulut taraması. ESET Live Grid dosya itibar veritabanını temel alan güvenli beyaz listeye alma yoluyla taramaları hızlandırır. Bilinmeyen kötü amaçlı yazılımları bulut tabanlı bir itibar sistemiyle karşılaştırarak davranışlarına göre proaktif olarak durdurmaya yardımcı olur.
Boş durumda tarama. Bilgisayarınız kullanılmadığında derinlemesine taramalar gerçekleştirerek sistem performansına yardımcı olur. Potansiyel etkin olmayan tehditlerin hasara yol açmadan önce tespit edilmesine yardımcı olur.
Ana bilgisayar tabanlı izinsiz giriş önleme sistemi (HIPS). Sistem davranışını daha ayrıntılı olarak özelleştirmenizi sağlar. Güvenlik duruşunuzu ayarlamak için size sistem günlüğü kurallarını, etkin süreçleri ve programları tanımlama seçeneği sunar
Senaryo tabanlı saldırı koruması. Windows PowerShell'den yararlanmaya çalışan kötü amaçlı komut dosyalarının saldırılarını algılar. Ayrıca tarayıcınız aracılığıyla saldırabilecek kötü amaçlı JavaScript'leri de algılar.
UEFI tarayıcı. UEFI sistem arayüzüne sahip sistemlerde, bilgisayarınıza Windows başlamadan önce bile daha derin düzeyde saldıran tehditlere karşı koruma sağlar.
Bilgisayarınızın tüm gücünün keyfini çıkarın
Küçük sistem ayak izi. Yüksek performansı korur ve donanım ömrünü uzatır. Her türlü sistem ortamına uyar. Çok küçük güncelleme paketleriyle çevrimiçi bant genişliğinden tasarruf sağlar
Oyuncu modu. Herhangi bir program tam ekranda çalışıyorsa ESET NOD32 Antivirus otomatik olarak sessiz moda geçer. Oyunlar, videolar, resimler veya sunumlar için kaynak tasarrufu sağlamak amacıyla sistem güncellemeleri ve fark edilebilir ilişkilendirmeler ertelendi
Dizüstü bilgisayar desteği. Oyuna veya FLMS'ye odaklanabilmeniz için sistem kaynaklarını korumak amacıyla tüm yenilenemeyen açılır pencereleri ve sisteme aç etkinlikleri erteler
Gizliliğini Koru
Güvenlik duvarı. Bilgisayarınıza yetkisiz erişimi ve kişisel verilerinizin kötüye kullanılmasını engeller.
Anti Spam. İstenmeyen e-postaların posta kutunuzu tıkamasını önler.
Fidye Kalkanı. Sizi kişisel verilerinizden kurtarmaya çalışan ve ardından kilidi açmak için bir "fidye" ödemenizi isteyen kötü amaçlı yazılımları engeller.
Android koruması. Bilgisayarınızın spam ve ağ saldırıları için kötüye kullanılmasını önler. Ağ imzaları sayesinde yeni bir algılama türünden yararlanın, hatta kötü amaçlı trafiği daha hızlı engelleyin.
Kimlik avına karşı koruma. Güvenilirmiş gibi davranan sahte web siteleri aracılığıyla kullanıcı adları, şifreler gibi hassas bilgileri veya diğer hassas kişisel ayrıntıları elde etme girişimlerinden sizi korur.
Web kamerası koruması. Hangilerinin web kameranızı kullanmak istediğini görmek için bilgisayarınızda çalışan tüm işlemleri ve uygulamaları sürekli olarak izler. Web kameranıza beklenmedik erişim girişimleri konusunda sizi uyarır ve bunları engellemenize olanak tanır.
Bağlı ana ekran. Ev yönlendiricinizi zayıf veya güncel olmayan parolalar gibi güvenlik açıklarına ve düzeltme seçeneklerine karşı test etmenizi sağlar. Kimin bağlı olduğunu göstermek için yönlendiricilere bağlı cihazların (akıllı telefon, IoT vb.) kolay erişilebilen bir listesini sağlar.
Ağ saldırısı koruması. Güvenlik duvarı ile birlikte, bilgisayarınızı kötü amaçlı TRAFC ağına karşı otomatik olarak korur ve TRAFC tehlikeli kalıpları tarafından tespit edilen tehditleri engeller.
Bankacılık ve ödeme koruması. Çevrimiçi bankacılık sitelerinde sizi otomatik olarak korur. En güvenli işlemler için klavye ile tarayıcı arasındaki bağlantıyı şifreler. Sizi keylogger'lardan korur.
Evin dışında ağ. Bilinmeyen bir ağa bağlandığınızda sizi uyarır ve sıkı koruma moduna geçmenizi ister. Cihazınızın aynı ağa bağlı diğer bilgisayarlara görünmez olmasını sağlar.
uzaktan kumanda. Özel verilerinizin harici bir cihaza (CD'ler, DVD'ler, USB bellekler, disk depolama cihazları) izinsiz kopyalanmasını önlemenizi sağlar. Yüzleri engellemenizi sağlar



Sürüm 16.2.15.0k
Yeni: Yeniden Tasarlanan Gelişmiş Kurulum ve Gelişmiş
E-posta bölümü (yeni Güvenlik bölümü oluşturuldu)

Yeni: Yeniden tasarlanan güvenlik duvarı
Yeni: Yerleşik işlemci Hata düzeltme ve diğer iyileştirmeler
Güncellendi: Lisansın sona ermesine ilişkin ifadeler
Yeni: Kaldırıcıyı Temizle Lisans 2 0 2 4 – 0 7 – 2 3

Download



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst