gittigidiyor

EURO 2024 eleme maçı, saldırı tehdidi sonrası ertelendi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Belçika-İsveç maçı, İsveçli oyuncular ikinci yarıya çıkmak istemeyince yarıda kaldı.

Maç öncesi Brüksel'de gerçekleşen silahlı saldırıda iki İsveçli taraftar hayatını kaybetmişti. Saldırının stadyum yakınlarında olduğu belirtildi. Saldırının gerçekleştiği nokta King Baudouin Stadyumu'na 5 kilometre mesafede yer alıyor.

Belçikalı milli takım oyuncuları da İsveçli oyuncuların kararına destek verdi.

Saldırgan video yayınladı
Saldırgan, olay sonrası stadyuma ilerleyeceğini söylediği bir video yayınladı. Sosyal medyadaki videoda kişi, saldırganın kendisi olduğunu ve İslam Devleti'nden olduğunu iddia etti.

Belçika, terör alarmını en üst seviyeye çıkardı. Kendini Abdesalem Al Guilani olarak adlandıran saldırgan, ölü sayısını iki değil üç olarak söyledi. Yetkililer ise 2 taraftarın hayatını kaybettiğini, 1 taraftarın ise yaralı olduğunu açıkladı.

Belçika - İsveç maçında saldırı tehlikesi için anons yapıldı
Stadyum anonsunda seyircilerin güvenlikleri için stadyumda kalmaya devam etmeleri tavsiye edildi.

Olaya ilişkin olduğu bildirilen videoda, floresan turuncu ceketli ve beyaz kasklı bir silahlı adamın, İsveçli taraftarı kovaladığı görülüyor.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,176
Tepkime puanı
493
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Olaylar her yere sıçramış, saldırgan nereye bağlı acaba, bilgi var mı?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst