gittigidiyor

Ev interneti kullanmak isteyenlere iyi haber...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Türk Telekom’dan evinde internet kullananlara özel çok önemli bir duyuru yayımlandı. Evinde kullandığı interneti için Türk Telekom’u tercih edeceklere limitsiz fiber internet çok uygun fiyatlarla bağlanabileceği belirtilerek 3 ay bedava kampanyası kapsamında ev interneti 3 ay boyunca bedava olacak. 31 Aralık 2022’ye kadar ev interneti için Türk Telekom’u tercih edenler kampanyadan yararlanabileceği belirtilerek bu kampanya için 24 ay taahhüt bulunduğu belirtildi.

21 AY BOYUNCA İNDİRİMLİ OLACAK​

Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanılabildiği belirtilerek kampanya fiyatları ilk üç ay ücretsiz, kalan 21 ay boyunca indirimli her şey dahil fiyatlar olup taahhüt süresi sonunda seçilen paketin yürürlükteki tarife ücreti geçerli olduğu bildirildi.


Yapılan duyurunun devamında Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (24 TL), 3 Ay Bedava Kampanya kapsamında ilk üç ay ücretsiz ve kalan 21 ay boyunca aylık 12 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahil olduğu aktarıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI​

Kampanyanın diğer ayrıntıları ise şu ifadelerle paylaşıldı:

Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 21 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.



Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 21 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 13 TL’dir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Her ucuzluğa da bu devirde inanmamak gerekiyor,hele Telekom olunca işler daha da değişiyor....
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,170
Tepkime puanı
492
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Detaylar nedir? Fiber kaç Mbps ve kaç TL?
Artık bir çok ISS 200-500 ve 1000 Mbps vermeye başladı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst