gittigidiyor

EVGA GTX 980 Ti VR Edition Satışta

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Daha öncesinden tanıtımı yapılan EVGA'ya ait GeForece GTX 980 Ti VR Edition'ın satışına başlandı. EVGA GTX 980 Ti VR Edition hakkındaki detaylar haberimizde.


evga-geforce-gtx-980-ti-vr-edition.jpg
Sanal gerçeklik kitlerinin çıkışına az bir zaman kala, üreticiler de bu kitlere özel ekran kartlarının tanıtımına ve satışına hız verdiler. Daha önceden bahsettiğimiz EVGA üretimi olan GTX 980 Ti da bu kartlardan biri. Kart sadece 4K görüntü oluşturabilmekle kalmıyor, üst düzey sanal gerçeklik deneyimini de vadediyor.
geforce-gtx-980-ti-vr-edition.jpg
Maxwell Mimarisi'ne sahip ekran kartı 2,816 CUDA çekirdeğine, 6GB GDDR5 belleğe, HDMI 2.0 ve sanal gerçeklik kitleriniz için USB 3.0 portuna sahip. Kart aynı zamanda EVGA'nın ACX 2.0+ soğutma sistemini de içinde barındıracak. Bu sistem kartı hızaşırtma sırasında soğuk tutmayı ve çok daha sessiz olmayı hedefliyor.
EVGA aynı zamanda GTX 980 Ti'ın referans tasarımına sadık kalınarak üretilmiş bir versiyonunu da satışa çıkarıyor. İki kart da 700 Dolar fiyat etiketine sahip.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst