gittigidiyor

Exxen Üyelik Paketleri Netflix'i Solladı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

1 Ocak 2021 tarihinden beri hizmet veren Türkiye'nin yerli dijital içerik platformlarından Exxen'e hatırı sayılır seviyede bir zam geldi.​


1 Ocak 2021 tarihinden beri hizmet veren Türkiye'nin yerli dijital içerik platformlarından Exxen'e hatırı sayılır seviyede bir zam geldi.


Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu ve Acun Medya bünyesi altında hizmet veren Exxen, çıktığı ilk günden beri uygun fiyatlı hizmet sunmasıyla dikkat çekiyordu.


UEFA bünyesi altında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi maçlarının tümünü de Exxen satın almıştı.​


UEFA bünyesi altında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi maçlarının tümünü de Exxen satın almıştı.


Platformun en dikkat çeken özelliklerinden biri de tüm maçların burada yayınlanıyor olmasıydı. Aynı zamanda en düşük üyelik ücretlerinin bazı içerikleri karşılamıyor olması ve hala reklam çıkıyor olması kullanıcıların bir dönem isyan etmesine yol açmıştı.

Exxen'e 2023 yılı başından itibaren ardı arkası kesilmeden gelen zamlar sıklıkla dikkat çekiyordu. Peki yeni Exxen zammı ne zamandan itibaren geçerli olacak?​


Exxen'e 2023 yılı başından itibaren ardı arkası kesilmeden gelen zamlar sıklıkla dikkat çekiyordu. Peki yeni Exxen zammı ne zamandan itibaren geçerli olacak?


5 Ocak'ta yapılan zammın ardından reklamsız temel paket aylık 45,99 TL olarak revize edilmişti. Bu durumda Exxen üyeliği, Netflix üyeliğini geçmiş olmuştu. 17 Ocak'ta yeniden zam yapılmış ve temel paket 63,99 TL'ye yükseltilmişti. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak yeni zam ile birlikte Exxen abonelik ücreti artık 89,90 TL olacak.

Exxen üyelik ücretleri ne kadar oldu? En düşük Exxen ücreti kaç TL?​


Exxen üyelik ücretleri ne kadar oldu? En düşük Exxen ücreti kaç TL?


Reklamlı Yıllık Paket: Aylık 54 TL (Toplam: 648 TL)

Reklamsız Yıllık Paket: Aylık 74,90 TL (Toplam: 898,80 TL)

Reklamlı Aylık Paket: 64,90 TL

Reklamsız Aylık Paket: 89,90 TL

ExxenSpor'a zam geldi mi? Güncel ExxenSpor üyelik ücreti ne kadar oldu?​


ExxenSpor'a zam geldi mi? Güncel ExxenSpor üyelik ücreti ne kadar oldu?


Reklamlı Sezonluk Paket: Aylık 119 TL (Toplam: 595 TL)

Reklamsız Sezonluk Paket: Aylık 139 TL (Toplam: 695 TL)

Reklamlı Aylık Paket: 144,90 TL

Reklamsız Aylık Paket: 169,90 TL

Gibi. Hasan Can Kaya 'Konuşanlar', MasterChef Junior, O Ses Rap gibi programların yanı sıra farklı pek çok içeriği ile dikkat çeken Exxen'e birden yüklü zam gelmesi, pek çok kişinin üyeliğini iptal etmesine yol açtı.​


Gibi, Hasan Can Kaya 'Konuşanlar', MasterChef Junior, O Ses Rap gibi programların yanı sıra farklı pek çok içeriği ile dikkat çeken Exxen'e birden yüklü zam gelmesi, pek çok kişinin üyeliğini iptal etmesine yol açtı.


Sosyal medyada kullanıcılar ardı arkasına tek bir program izlemek için bu denli yüksek bir ücret ödemeyeceklerini 'Elveda Exxen' diyerek duyurdu.

Çoğu kullanıcı platform üyeliğini Gibi dizisi ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı için aldığını dile getirdi.​

 

sirius.77

Optimal Сasual Dating - Verified Ladies
Aktif Üye
Katılım
13 Eki 2021
Mesajlar
50
Tepkime puanı
12
Puanları
8
Yaş
44
Konum
Usa
lan bunlar uçmuş iyice saf müşterisi vardır bunların ha :D
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst