gittigidiyor

Facebook Messenger İle Konferans Görüşmesi Yapılacak!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Facebook Messenger İle Konferans Görüşmesi Yapılacak![/h][h=2]Facebook Messenger ekibi içerisinde yer alan David Marcus’un paylaştığı son görsel, Facebook Messenger için yapılan son gelişme hakkında ipucu verdi.[/h]
facebook-messenger-ile-konferans-gorusmesi-yapilacak.jpg
Facebook Messenger'ın gelişmesi amacıyla pek çok farklı özelliğin uygulamaya entegre edilmesi beklenilirken son özellik ile birlikte 50 kişiye kadar konferans görüşmesi yapılabileceği belirtildi. Konuyla ilgili şu anda güncelleme çalışmalarının yapıldığı öğrenilirken, kullanıcılar artık Facebook Messenger üzerinden konferans görüşmesini de kolay bir şekilde yapabilecek. iOS ve Android sürümlerinde kullanılacak bu özellik sayesinde birden fazla kişinin katılacağı görüşmeler kolay bir şekilde gerçekleştirilebilecek.
Milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve her gün yeni bir özelliği ile daha kullanışlı hale gelen Facebook Messenger için yapılan bu son değişiklik yine kullanıcılar tarafından beğenilmiş durumda. Zira ek bir uygulamaya gerek kalmadan konferans görüşmeleri Facebook Messenger üzerinden yapılabilecek. Görüşmeler için grup oluşturulması ya da mevcut gruplar üzerinden görüntülü bir şekilde konferans görüşmesinin yapılabilmesi artık mümkün.
Facebook Messenger Cihazınızda Yüklü Değil Mi?
Facebook Messenger'a sahip olmayan kullanıcılar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden kolay bir şekilde telefonlarına Facebook Messenger yükleyebilir. Sisteme giriş yapıldığında uygulama sayfasında yer alan program indirme bağlantısı ile kolay bir şekilde bilgisayar ya da telefonunuza .APK uzantılı dosyayı indirebilirsiniz.
Facebook Messenger indirmek için tıklayınız
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst