gittigidiyor

Facebook Messenger'ın Çökmesini Nasıl Engelleyebilirsiniz?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
facebook-messenger-in-cokmesini-nasil-engelleyebilirsiniz-705x290.png
Facebook Messenger kullanımınızda sorun yaşıyorsanız bu haberimizdeki çözüme göz atmanızı öneririm.
Şu an dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım platformu olan Facebook, ilk hizmete sunulduğu tarihlerde genellikle mesajlaşmak amacıyla kullanılıyordu. Akıllı telefonların yaygınlaşmasının ardından, sadece mesajlaşmak amacıyla Facebook'u kullanan kitleyi başka bir platform altında toplamaya karar veren Zuckerberg, Messenger'ın farklı bir uygulama olacağını duyurmuştu. Facebook Messenger oldukça popüler bir mesajlaşma uygulaması, ancak bu uygulamayı kullanan Android kullanıcılarının çoğu şikayetçi.

Söylenene göre Messenger uygulaması bazı Android cihazlarda (genellikle Lollipop'u ve daha yeni sürümleri kullanan cihazlarda görülüyor) başlatılamıyor ve "Messenger başlatılamadı" şeklinde bir hatanın ekranda belirmesine neden oluyor. Yaklaşık 2 senedir kullanıcıları rahatsız eden bu hatanın neden kaynaklandığı bilinmiyor ve Facebook tarafından hataya ilişkin açıklama yapılmış değil. Ancak bazı internet kullanıcıları, hatanın neden kaynaklandığını bildiklerini iddia ediyorlar.

hsdhshsdhsd.jpg


Forumlarda yapılan açıklamalara göre Facebook Messenger'ın başlayamamasının sebebi, uygulamadan çıkış yaparken kullandığınız tuş. Eğer uygulamadan çıkış yapmak için Geri tuşunu kullanırsanız ve son kapatılan uygulamalardan yeniden açmaya çalışırsanız "Messenger başlatılamadı" hatasıyla karşılaşırsınız. Bu durumun yaşanmasını istemiyorsanız Geri tuşu yerineHome tuşunu kullanabilirsiniz.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst