gittigidiyor

Facebook ve YouTube’a Erişim Sağlanamıyor – 4 Kasım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
sosyal-medya-erisim.jpg


Popüler sosyal medya platformlarından olan Facebook, Twitter ve YouTube gibi sitelere erişim sağlanamıyor. Yaklaşık olarak gece 00:00'dan itibaren erişimler sağlıklı olarak yapılamadığı gibi, bu sorunun arkasında neyin olduğu araştırılıyor.

Bu Aşırı Yavaşlık Neden ?

VPN yolu ile erişilebilen sosyal medya hesapları yaklaşık olarak iki buçuk saattir erişime kapalı durumda. Sürekli olarak tarayıcıda dönen ve erişilemeyen Facebook, Twitter ve YouTube gibi sitelerin daha önceden de olduğu gibi Telekom kaynaklı olduğu ve internet hatlarında arıza meydana geldiği düşünülüyor. Ancak şuanda geçilen son dakika haberlerine göre HDP eş başkanlarına yapılan gözaltı kararları ve terör operasyonu başlatıldığı gerekçesi ile yapıldığını tahmin ediyoruz.

Bu gibi durumlarda halkın sosyal medya üzerinden örgütlenerek çeşitli provokasyonlara gelinmemesi amacı ile darboğaza sokulduğu ve sürecin atlatılana kadar bu şekilde devam edeceği yönünde de çeşitli duyumlar aldık.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst