gittigidiyor

Facebook'ta Etiketlenen Fotoğraftan Etiket Nasıl Kaldırılır?

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Facebook'ta Etiketlenen Fotoğraftan Etiket Nasıl Kaldırılır?[/h]Facebook'ta kişilerin ayarları açık olması halinde başkaları tarafından fotoğraflarda etkilenmesi mümkün. Peki, bu nasıl duvardan kaldırılır?
31 Aralık 2016 16:11 Nasıl Yapılır
266-650x315.jpg

Kişiler Facebook’taki fotoğraflarda yer almak istemiyorsa, bu konuda gizlilik ayarları devreye giriyor. İsterseniz fotoğrafları kaldırabilir isterseniz de gizleyebilirsiniz. İşte Facebook’ta yapabileceğiniz bu özel ayarlar.
Facebook’taki Fotoğraflardan Etiket Kaldırma!
Etiketlendiğiniz bir fotoğrafı zaman tünelinizden kaldırmak istiyorsanız önce profilinize girip fotoğraflara, ardından da Etiketlendiğin Fotoğraflara tıklayın. İstemediğiniz fotoğrafa tıklayınca açılan pencerede Zaman Tünelinde İzin Verildi menüsünü göreceksiniz. Onu Zaman Tünelinde Gizlendi olarak değiştirin. Buna alternatif olarak fotoğrafın üzerine gelin, altta beliren Seçeneklere tıklayıp Etiketi Kaldır’ı seçin. Böylece size ait etiketi tamamen kaldırabilirsiniz. Bu durumda bu fotoğrafı başka yerlerde gören kişiler de sizin etiketlendiğinizi göremezler.
Google Arama Sonuçlarından Kendinizi Silin!
Profil fotoğrafınızın ve profilinizin Google aramalarında görünmesini de önleyebilirsiniz. Bu sayede Google'da adınızı aratan kişiler bu fotoğrafı göremez. Bunun için yine Ayarlar girip soldan Gizlilik’e tıklayın, en alttaki Facebook'un dışındaki arama motorlarının, profiline bağlantı vermesini istiyor musun? Ayarını hayır yapın.
Bu ayarları yaparak gizliliğinizi Facebook’ta daha iyi hale getirebilirsiniz. Özellikle internet dünyasında profil bilgileri ile yer almak istemeyen kişilerin bu konuda daha dikkatli olması gerekiyor. Facebook gizlilik bölümünde sağladığı imkanlar sayesinde sizlere bu konuda seçenekleri oldukça geniş bir şekilde sunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst