gittigidiyor

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ekibi belli oldu.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Fenerbahçe, camianın bilindik ismi İsmail Kartal'la 1 yıllık anlaşarak teknik adam belirsizliğine son verdi. Fenerbahçe'ye üçüncü kez teknik direktör olarak dönen İsmail Kartal, sarı-lacivertli takımda üç farklı sezonda futbol takımını çalıştıran ilk isim oldu.

AYAĞININ TOZUYLA SAMANDIRA'YA GİTTİ
İstanbul'a gelir gelmez zaman kaybetmeden Samandıra'nın yolunu tutan deneyimli teknik adam, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen 62 yaşındaki teknik direktör, ekibiyle birlikte Samandıra tesislerine geçti ve geceyi orada geçirdi.

.OYUNCU ANALİZİ VE KAMP PROGRAMI ÜZERİNDE ÇALIŞTI
Tüm akşam boyunca takım hakkında analiz çalışmaları yapan İsmail Kartal sabah saatlerinde de oyuncu analizlerini yapmaya başladı.

KAMP PROGRAMI AÇIKLANDI
İsmail Kartal ve ekibi; oyuncu analizi, kamp programı ve yapılacak hazırlık maçları üzerinde çalışırken 2023-2024 sezonu hazırlık kampı programı açıklandı

.İsmail Kartal yönetiminde yeni sezon hazırlarına başlayacak olan Fenerbahçe, 2 Temmuz Pazar günü toplanacak. Kamp programı dahilinde 8 Temmuz'a kadar çalışmalarını İstanbul'da sürdürecek ve ardından 9-15 Temmuz tarihleri arasında Rusya'nın St Petersburg şehrinde Pari Premier Cup Turnuvasına katılacak.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
9 Temmuz 19.30 Zenit - FENERBAHÇE
12 Temmuz 19.30 Fenerbahçe - Kızılyıldız
15 Temmuz 14.00 Neftchi PFK - Fenerbahçe

.Yardımcı antrenörler: Sercan Terzioğlu, Recep Karatepe
Antrenör: Kemal Kurak
Kaleci antrenörü: Haluk Kaplan
Performans analiz: Kerem Güneş
Atletik performans antrenörü: Cengiz Sirkan

SELÇUK ŞAHİN VE EGEMEN KORKMAZ YOK
Medipol Başakşehir'den ayrılan Selçuk Şahin ve Trabzonspor'dan ayrılan Egemen Korkmaz, Teknik direktör İsmail Kartal'ın ekibinde yer almayacak.

.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst