gittigidiyor

Fenerbahçe'nin yıldızı ingiltere'ye mi gidiyor ?

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
İngiliz basını, Van Gaal'iin Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dirk Kuyt'ı istediğini iddia etti.

Dünya Kupası sonrası Mancester United'ın başına geçecek olan Louis van Gaal'in Fenerbahçe'nin yıldızı Dirk Kuyt'ı transfer etmek istediği iddia edildi.
Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi umutlarına bağlı olarak transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, İngiltere'den gelen haberler sarı lacivertli takımın tüm transfer çalışmalarını silbaştan düzenlemesine neden olabilir.
Daily Mail'in haberinde Dünya Kupası sonrası Mancester United'ın başına geçecek olan Louis van Gaal'in Fenerbahçe'nin yıldızı Dirk Kuyt'ı transfer etmek istediği iddia edilirken,van Gaal'in bu arzusunda Kuyt'ın Ada futbolu konusunda oldukça tecrübeli olmasının büyük rol oynadığı belirtidi.

SICAK BAKMASININ SEBEBİ VAN GAAL
Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe'de mutlu olmasına karşın Louis van Gaal faktörü nedeniyle, Manchester United'dan gelen bu sürpriz teklife ilk etapta hayır demediği ve sıcak baktığı iddia edildi.
Liverpool forması altında altı sezon top koşturan Hollandalı futbolcu, 278 maçta 71 gol bulmuş ve Ada'da oldukça olumlu bir iz bırakmıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst