gittigidiyor

Fernandes ve Töre açıklaması

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2634633.jpg

Fernandes konusunda, "Rakamlar birbirine yakın ama tek sorun, biz kulüp olarak imza parası ödemek istemiyoruz. Sürecin uzamasının tek sebebi bu" diye konuşan Kavalcı, Ronaldinho için kulüp adına herhangi bir menajeri görevlendirmediklerini belirtti.
Bu sezon gösterdiği performans ile Slaven Biliç'in ısrarla bonservisinin alınmasını istediği Gökhan Töre için Galatasaray'ın devrede olup olmadığı ile ilgili soruya Kavalcı, "Töre milli futbolcu, Galatasaray'ın Töre'ye talip olması gayet normaldir. Satın alma opsiyonu bizdedir. Gökhan Töre için belirlediğimiz bir bütçe var, devre arasında kulübüyle görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz, fakat istenilen 7.5 milyon euro çok fazla. Pazarlık edeceğiz" şeklinde yanıt verdi.

Milli takımdan dönen futbolcularını tek tek tebrik eden Kavalcı, Beşiktaş'ın Milli takıma 5 oyuncu verdiğini ve bu sayının daha da artmasını temenni ettiklerini, Muhammed'in de gelecekte Milli takımın değişmezi olmasını arzu ettiğini söyledi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst