gittigidiyor

Fırat Aydınus'tan şaşırtan sözler: "Görmedim, duymadım"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
23 Mart 2015 Pazartesi

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbinin hakemi Fırat Aydınus, Telegol muhabirine konuştuğu iddia edildi.

22zYyj.jpg

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve 1-0 sarı lacivertlilerin üstünlüğüyle sona eren mücadelenin hakemi Fırat Aydınus, 360 TV'de yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

Fırat Aydınus'un maç sonunda Telegol programı muhabirine, Emenike'nin pozisyonuyla ilgili olarak, "Emenike'nin formasıyla Her forma çıkartılması sarı kart değildir. Emenike kendi taraftarına yapıyor. Dışarı ise çıkması sarı kart. Ama 4. hakem görmemiş, beni uyarmalıydı. 4. hakeme çok kızdım." dediği ifade edildi.

Aydınus'un Emre Belözoğlu'nun Slaven Bilic'e küfür ettiği iddia edilen pozisyonda ise, "Emre'nin küfür ettiğini duymadım. Yardımcım da duymamış." yorumunu yaptı.

AKILLARI KARIŞTIRAN O GÖRÜNTÜ!

Fırat Aydınus'un açıklamalarından sonra Lig TV kameralarına takılan bu pozisyon ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.

QRO4J3.jpg

hurzati

Aktif Üye
gol atan futbolcu sevincinden dolayı formayı çıkarırsa sarı kartı görüyor.
seyirciye kızıp formasını çıkaran futbolcu sarı kart görmüyor.
burası türkiye.puah

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.