gittigidiyor

Flaş Dante iddiası

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
11 Mart 2015 Çarşamba

Fenerbahçe'nin Bayern'den Dante'ye de teklif götürdüğü iddia edildi.


4LQbdG.jpg

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmanın planları yapan Fenerbahçe'nin adı Bayern Münih'ten ayrılacak olan Dante ile anılmaya başlandı.

Alman Sportal, Dante'nin Bayern'den ayrılarak M'Gladbach'a döneceğini iddia ederken, Fenerbahçe'nin de Brezilyalı oyuncunun talipleri arasında yer aldığını iddia etti. Dante ise Bild'e yaptığı açıklamada, "Kontratım var. Takımıma sahada veya yedek kulübesinde yardım etmek istiyorum. Takımdan ayrılmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

Yaklaşık bir ay önce Münih'e giderek Luiz Adriano'nun menajeri ile bir araya gelen Hasan Çetinkaya'nın, Bayern'de oynayan Ribery ve Yunus Mallı için de görüşmeler yaptığı iddia edilmiş ama iddialar çürütülmüştü.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst